Industrie expertise

Industrie

De toekomst van industrie en het industriële IoT.

Om gebruik te maken van digitalisering hebben industriële bedrijven nieuwe werkmodellen, slimme partnerschappen en doelgerichte investeringen nodig.

Economische en technologische innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de vraag naar technologie-gebaseerde diensten voor bedrijfstransformatie blijft groeien. In een omgeving waar de groei noodzakelijkerwijs langzaam is, draait het om productiviteitsverbeteringen. Industriële bedrijven kunnen hun klanten beter van dienst zijn door tools en apparatuur te ontwerpen die de efficiency, kosten en capaciteit van fabrieken en andere kapitaalprojecten kunnen verbeteren. Ze moeten hun IT-systemen op de helling zetten en een compleet nieuwe architectuur bedenken die als ruggengraat kan dienen voor interne en externe technologie-initiatieven.

Onconventionele groei stimuleren door het industriële Internet of Things

Het industriële Internet of Things is vooral enthousiast ontvangen als manier om de operationele efficiëntie te verhogen. Maar inmiddels kunnen bedrijven er ook hun voordeel mee doen door het te beschouwen als tool voor onverwachte groeimogelijkheden. In de toekomst zullen succesvolle bedrijven het Internet of Things gebruiken om via drie paden nieuwe groei te realiseren: een omzet-boost door meer productie en het creëren van nieuwe, hybride bedrijfsmodellen; het exploiteren van intelligente technologieën voor innovatie; en een nieuwe inzet van hun mensen.

Ongeëvenaarde expertise in industrie

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor industriebedrijven in alle maten. 

  • Metaalsector
  • Kleding- en textielindustrie
  • Petrochemische industrie en kunststoffen
  • Levensmiddelenindustrie 

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Jonah Sanderse
Sales Executive

Uitgelichte oplossingen

Wij beschikken over bewezen expertise om alle aspecten van je bedrijf te transformeren. Want digitale transformatie is niet eenvoudig. Maar wel essentieel. We zijn hier om je een handje te helpen. We maken gebruik van bewezen oplossingen die al honderden bedrijven hebben geholpen om hun transformatie tot een succes te maken.

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

Airbus

Royal Ten Cate

ArcelorMittal

Unilever

Borealis

Thales

Olympus

Honda

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen +31 (0)71-7501525 Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer