Industrie expertise

Datacenter & Cloud

Gestroomlijnde deployments van datacenter-infrastructuren.

Terwijl het datacenter verandert om meer digitale strategieën te ondersteunen, zal de bedrijfsvoering afhankelijk zijn van de mogelijkheden van jouw IT-ecosysteem om nieuwe initiatieven te ondersteunen.

Data Centers and Cloud Providers vertrouwen op Infradata voor het vergroten van hun aanbod en hun bereik voor end-to-end technologie-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Ze bouwen voort op onze expertise bij het op de markt brengen van een geavanceerde portefeuille van beveiligings-, collaboratie-, netwerkinfrastructuur-, datacenter- en cloud-oplossingen.

Data Centers and Cloud Providers hebben uiteenlopende eisen, afhankelijk van hun unieke activiteiten. De deskundige engineers van Infradata hebben ontworpen, geïmplementeerd en complexe problemen opgelost voor bedrijven - van tier-1 Cloud Providers, datacenters en hosting providers. Infradata kan helpen carrier class betrouwbaarheid en schaalbaarheid aan te bieden, om altijd beschikbaar en beveiligd te zijn.

Datacenter

Met haar vooruitstrevende, programma-gerichte, leverancier-neutrale oplossingen die blijk geven van een diep begrip van IT-systemen en interoperabiliteit, zet Infradata een engineering team van wereldfaam in voor je IT-uitdagingen. Infradata heeft een team van gespecialiseerde engineers die klaar staan om te helpen met de meest uitdagende datacenter- en beveiligingsproblemen.

Via onze Infradata Labs helpen we klanten de mogelijkheden van software-defined networking en network virtualization verkennen en te evalueren, voor nog betere en schaalbare service op maat. Met vestigingen over de hele wereld kunnen we snel apparatuur inzetten. Zo krijg je snellere doorlooptijden, genereer je meer omzet en blijft je concurrerend.

Ongeëvenaarde expertise voor Datacenter & Cloud markten

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor service providers in alle maten. 

  • Hosting bedrijven
  • Cloud providers
  • Datacenters

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende onafhankelijke leverancier van managed services en oplossingen voor cloudnetworking en beveiliging
Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van geavanceerde oplossingen en managed services op het gebied van cyber security en cloudnetworking. Dankzij onze best-of-breed oplossingen kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en gezonde digitale economie en digitale samenleving.

Infradata stemt zijn netwerk- en beveiligingsoplossingen altijd af op jouw zakelijke behoeften. Sinds 2005 richten wij ons op het leveren van netwerk- en beveiligingsoplossingen aan multinationals, telecombedrijven en serviceproviders. Onze next-generation services en oplossingen zijn gebaseerd op een combinatie van technologieën, processen en de uitgebreide ervaring van onze mensen. Dankzij de kwaliteit van onze services en operationele activiteiten behalen we de allerhoogste klanttevredenheid in de markt.

Contact met een expert

Neem contact op met één van onze experts uit de branche. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Wat klanten zeggen over ons werk.

Infradata is voor ons al jarenlang een kwalitatief sterke partner, een echte trusted advisor voor al onze netwerk- en security vraagstukken.
Patrick van der Linden, Algemeen Directeur - Hosting2GO
In een geconvergeerd netwerk zoals het onze is de mogelijkheid om de toegang van apparaten tot onze netwerken te beheren van vitaal belang. Als toonaangevende expert heeft Infradata onze behoefte aan een Next-Generation EIR gedetecteerd en vervuld, waardoor we ons apparaatbeheer en onze beveiligingsmogelijkheden konden uitbreiden om meer apparaattypen op meerdere netwerken te dekken.
Luk Bruynseels, VP Mobile Technology - Telenet
Door samen te werken met partners als Infradata zijn we in staat een sterk en divers team te vormen dat veranderingen en verbeteringen aan ons netwerk en onze IT-platforms aanstuurt. Met deze strategie streven wij naar het verbeteren van de klantervaring en de positie van T-Mobile in de markt.
Kim Larsen, Chief Technology and Information Officer - T-Mobile Nederland
We kunnen nieuwe ideeën en innovatie bespreken met Infradata en ze zijn er altijd om technische ondersteuning te bieden. Het kiezen van een leverancier als Infradata gaat niet alleen over een RFP-proces, het gaat om eerlijk advies en creatieve ideeën.
Jeroen Stevens, CTO & Eigenaar - Interconnect

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

Equinix

Interxion

Digital Realty

Google

True

Combell

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer