Industrie expertise

Datacenter & Cloud

Gestroomlijnde deployments van datacenter-infrastructuren.

Terwijl het datacenter veranderd om meer digitale strategieën te ondersteunen, zal de bedrijfsvoering afhankelijk zijn van de mogelijkheden van jouw IT-ecosysteem om nieuwe initiatieven te ondersteunen.

Data Centers and Cloud Providers vertrouwen op Infradata voor het vergroten van hun aanbod en hun bereik voor end-to-end technologie-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Ze bouwen voort op onze expertise bij het op de mart brengen van een geavanceerde portefeuille van beveiligings-, collaboratie-, netwerkinfrastructuur-, datacenter- en cloud-oplossingen.

Data Centers and Cloud Providers hebben uiteenlopende eisen, afhankelijk van hun unieke activiteiten. De deskundige engineers van Infradata hebben ontworpen, geïmplementeerd en complexe problemen opgelost voor bedrijven - van tier-1 Cloud Providers, datacenters en hosting providers. Infradata kan helpen carrier class betrouwbaarheid en schaalbaarheid aan te bieden, om altijd beschikbaar en beveiligd te zijn.

Datacenter

Met haar vooruitstrevende, programma-gerichte, leverancier-neutrale oplossingen die blijk geven van een diep begrip van IT-systemen en interoperabiliteit, zet Infradata een engineering team van wereldfaam in voor je IT-uitdagingen. Infradata heeft een team van gespecialiseerde engineers die klaar staan om te helpen met de meest uitdagende datacenter- en beveiligingsproblemen.

Via onze Infradata Labs helpen we klanten de mogelijkheden van software-defined networking en network virtualization verkennen en te evalueren, voor nog betere en schaalbare service op maat. Met vestigingen over de hele wereld kunnen we snel apparatuur inzetten. Zo krijg je snellere doorlooptijden, genereer je meer omzet en blijft je concurrerend.

Ongeëvenaarde expertise voor Datacenter & Cloud markten

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor service providers in alle maten. 

  • Hosting bedrijven
  • Cloud providers
  • Datacenters

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Contant met een expert

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

Equinix

Interxion

Digital Realty

Google

True

Combell

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer