Industry Insights

DDoS Attack World Map

De belangrijkste dagelijkse DDoS aanvallen wereldwijd.

Twee van onze partners hebben een DDoS Attack Map gemaakt. Dit hebben zij gedaan om te visualiseren waar digitale bedreigingsincidenten zich bevinden. Deze maps zijn en waardevolle tool die informatie geven over hoe je aanvallen voor kan blijven.

Arbor DDos Attack World Map

Arbor doet voortdurend internetbreed onderzoek naar de meest kritieke problemen op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer.

Arbor Networks heeft samen met Google Ideas een gegevensvisualisatie ontwikkeld waarin de omvang van het wereldwijde probleem van Distributed Denial of Service (DDos) aanvallen wordt weergegeven. Google Ideas maakte gebruik van anonieme gegevens uit het wereldwijde ATLAS threat monitoring systeem van Arbor Networks om een gegevensvisualisatie te ontwikkelen waarmee gebruikers historische trends in DDoS aanvallen kunnen ontdekken. Daarnaast kan een link worden gelegd met gerelateerde nieuwsgebeurtenissen op een bepaalde dag. De gegevens worden dagelijks bijgewerkt, en voor alle landen kunnen historische gegevens worden bekeken.

Ga naar de live DDoS attack map

Video: Using the Digital Attack Map

Alternatief: A10 Networks live DDoS Attack Worldmap

A10 heeft de DDoS Threat Intelligence Map gemaakt. Deze Attack World Map helpt je om het DDoS-dreigingenlandschap te visualiseren en je voor te bereiden op mogelijke volgende DDoS-aanvallen tegen IT-infrastructuren. Uniek aan de DDoS-kaart van A10 is dat het je inzicht geeft in waar de volgende DDoS-aanvallen vandaan zullen komen. Met het actiegeschikte DDoS-platform voor dreigingsinformatie van A10, Thunder TPS, worden kennis en inzichten op basis van bedreigingen gecombineerd om een ​​proactieve benadering van jouw DDoS-beveiliging mogelijk te maken.

Ga naar de DDos Threat Intelligence Map

DDos Attack World Map

Wat kun je leren van de DDoS Threat Intelligence Maps?

Je weet misschien niet altijd waarom of wanneer een DDoS-aanval zal komen. Weten waar de wapens zijn, betekent een effectievere verdediging bouwen. A10's DDoS Threat Intelligence-service identificeert miljoenen IP-adressen die vaak worden gebruikt als agenten voor DDoS-aanvallen.

Deze A10 Networks map bevat grote klassenlijsten met bedreigingsobjecten met miljoenen vermeldingen die dynamisch kunnen worden bijgewerkt, waardoor dreigingsinformatie proactief actiegericht kan worden. Deze bedreigingsinformatie omvat uitgestrekte IoT-botnets, IP-adressen van reflectie-aanvalsmiddelen en DDoS-botnets die de afgelopen 24 uur actief zijn gebruikt.

Je kunt de categorieën van aanvalsagenten kiezen die je wilt bekijken, zoals DNS- of drone-agenten, de geolocatie van potentiële aanvallende elementen bekijken en items bekijken die recentelijk zijn geïdentificeerd of verouderd zijn uit de momentopname van de near real-time DDoS bedreiging feed.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht Sturen Nu Bellen 

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer