Zorgeloos op vakantie met ons netwerk ontzorg pakket

Op vakantie, maar denkt jouw netwerk daar anders over? Infradata neemt deze zorg uit handen!

Ga met een gerust gevoel op vakantie dankzij onze Network & Security Insights oplossingen en Managed Services. Zo gaan kritische IT-processen gewoon door, óók tijdens je vakantie. Alle netwerkactiviteiten worden gemonitord en wij houden een vinger aan de pols terwijl jij van de zon geniet. Zijn er issues op een firewall, is er een breach in het netwerk of vertoont een switch kuren? Dan lossen wij het voor je op of krijgen jij en/of jouw collega’s direct een notificatie.

Kom alvast in de vakantiestemming met ons Infradata vakantiepakket! Wij komen graag langs om deze bij jou te bezorgen en te praten over jouw organisatie en vakantieplannen.

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken met onze IT specialist.

Infradata wenst je alvast een hele fijne vakantie toe!

Zorgeloos op vakantie

Pakket aanvragen!

Vraag hier je netwerk ontzorg pakket aan

Gegevensbescherming: bij Infradata nemen wij je recht op gegevensprivacy serieus en we zullen jouw gegevens nooit zonder je toestemming delen. We zullen de door jou verstrekte gegevens gebruiken om je meer informatie te verschaffen over het product dat je bij ons aanvraagt en we kunnen je van tijd tot tijd ook aanvullende informatie en aanbiedingen sturen. Je kan je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer