Promotie

Network Lifecycle Management Scan

Bespaar tot 30% op support contracten en Network Lifecycle Management in 2020

Binnen een week End of Life & End of Support goed geregeld voor networking equipment

Maak tijdens de zomer budget vrij voor innovatie en de optimalisatie van jouw netwerk én IT Infrastructuur. Verkrijg inzicht in End of Life van networking hardware en versterk je onderhandelingspositie voor naderende End of Support contract onderhandelingen. Infradata helpt je met de Lifecycle Management Scan in aanloop naar de realisatie van een optimale IT infrastructuur in 2020!

Laat je niet verrassen door kostbare hardware failures, security breaches en andere extra kostenposten zoals eindigende support contracten.

Start de zomer met de Infradata Network Lifecycle Management Scan!

  • Stel budgetten vast en bespaar op support kosten 
  • Versterk jouw komende onderhandelingspositie met vendoren, dankzij inzicht in End of Support en End of Life van hardware
  • Analyseer SLA’s op relevantie en overeenstemming met nieuwe en toekomstige onderdelen van de IT infrastructuur
  • Ontvang binnen een week een complete planning voor Lifecycle Management in 2020
  • Voorkom uitstel van innovatie en optimalisatie met onze software versie-analyse
  • Garandeer een veilige en goede gebruikerservaring tijdens migratie van applicaties naar de cloud
  • Bepaal de kritische onderdelen van de IT infrastructuur door de komst van nieuwe applicaties en de introductie bijvoorbeeld communicatie- en betaalsystemen

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Neem vandaag nog contact op!

Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van state-of-the-art cyber security en cloud networking oplossingen en diensten. We zijn ervan overtuigd dat we als vertrouwde partner waardevol zullen zijn voor jouw IT-organisatie. Wij geloven dat de Lifecycle Management Scan een geweldige kans is om onze waarde voor jou te bewijzen. Laat dit een eerste stap zijn in ons toekomstige partnerschap.

Network Lifecycle Management Scan

Gebruik de zomertijd voordat je zelf op vakantie gaat om jouw EOL/EOS status te bepalen en om te zien of je besparingen kan realiseren op jouw supportverplichtingen. Ga sterk de budgetrondes in, wetende dat je jouw huiswerk goed gedaan hebt met de Infradata Network Lifecycle Management Scan.  Infradata helpt je graag verder. Het is immers onze taak iom de beste netwerken iedere dag weer beter te maken..

Welke geldende supportkosten zijn overbodig? En welke besparingen levert dit op?

Tot wanneer en tegen welke voorwaarden is een SLA nog in overeenstemming met de afhankelijkheden van nieuwe en toekomstige onderdelen binnen de IT infrastructuur?

Welke onderdelen zijn belangrijker of juist minder kritisch binnen de infrastructuur, door de introductie van nieuwe applicaties, communicatie- en betalingssystemen?

Welke wijzigingen zijn er nodig voor de interne infrastructuur, om een goede veilige gebruikerservaring te borgen tijdens de migratie van applicaties naar de cloud?

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer