Cloud, Security & Networking

Gratis Lunch & Learn sessie

Lunch & Learn bij jou op kantoor? Vraag nu aan!

Vraag jouw gratis Lunch & Learn-sessie aan.

SD-WAN, Zero-trust Framework, Wireless & LAN, Cloud strategie, NAC, SIEM, Cloud ​​Security, NGFW, 5G, IoT, Managed Services, DLP, CASB, Multi Cloud, Endpoint-beveiliging. Laat ons je begeleiden op jouw reis naar de cloud! Leer van onze experts op het gebied van cloud, security en networking. Vanwege voorgaand succes biedt Infradata wederom gratis Lunch & Learn-sessies aan.

Tijdens een Lunch & Learn-sessie voor jou en je IT-team, delen onze experts unieke kennis van onderwerpen die voor jou relevant zijn. Onze interactieve Lunch & Learn-sessies zijn ideaal voor kennisdeling, met ruimte voor dialoog. De sessies maken uitstekend gebruik van tijd, die voor iedereen beperkt is.

"We hebben gemerkt dat dit een laagdrempelige en leuke manier is om nieuwe kennis en inzichten op te doen." - IT-manager / deelnemer Lunch & Learn

Dit Lunch & Learn-initiatief is volledig gratis en vrijblijvend. Ons team van ervaren architecten en gecertificeerde ingenieurs is beschikbaar om een ​​presentatie te geven bij jou op kantoor. Tijdens deze lunchsessie deelt één van onze experts waardevolle inzichten, relevante cases, praktische knowhow en de nieuwste ontwikkelingen over onderwerpen die jij vooraf selecteert. We kunnen ook inzoomen op netwerk-, cloud- en beveiligingsuitdagingen waar jouw organisatie mee wordt geconfronteerd.

HOOGTEPUNTEN:

 • Authentiek Italiaans lunch menu
 • Presentatie door één van onze experts
 • Onafhankelijk advies, geen verkooppraatjes
 • Kies onderwerpen die relevant zijn voor jouw organisatie
 • Op een tijd en plaats die bij jou past
 • Gratis en vrijblijvend

Aanvragen Lunch & Learn sessie

Maak kennis met onze architecten en experts op het gebied van cyberbeveiliging en cloudnetwerken. Vraag vandaag nog jouw persoonlijke Lunch & Learn-sessie aan.

Nu registreren

 • Max. tijd: tussen 1 en 2 uur.
 • De lunch is volledig verzorgd, inclusief drankjes.
 • 5-10 deelnemers vereist.
 • Kleine gift bag inbegrepen.
 • Voorwaarden zijn van toepassing, alleen beschikbaar voor in aanmerking komende organisaties.

Lunch & Learn

Neem vandaag nog contact op om een sessie plannen!

Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van state-of-the-art cyber security en cloud networking oplossingen en diensten. We zijn ervan overtuigd dat we als vertrouwde partner waardevol kunnen zijn voor jouw IT-organisatie. Wij geloven dat een Lunch & Learn-sessie een geweldige kans is, om onze waarde voor jou te bewijzen. Laat dit een eerste stap zijn in ons toekomstige partnerschap.

 

Lunch & Learn: 4 eenvoudige stappen

Een Lunch & Learn-sessie is een goede gelegenheid om medewerkers of collega's aan te moedigen tijdens de lunchpauze even weg van hun bureau te gaan en tegelijkertijd die tijd te gebruiken om relevante kennis en inzichten op te doen.

Online registreren

Selecteer je onderwerpen

Onderwerpen bespreken en evenement plannen

Geniet van je Lunch & Learn sessie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer