De gids voor de beste antivirus oplossing

Wat je moet weten voordat je jouw huidige antivirus oplossing vervangt

Elk jaar worden duizenden aanvallen succesvol uitgevoerd tegen organisaties van elke omvang. Toch hadden veel van de slachtoffers al oplossingen voor endpoint security. In feite is de adoptie van antivirus (AV) vrijwel universeel, dus waarom slagen zoveel aanvallen? In de meeste gevallen verwachten aanvallers dat hun doelwitten een of andere vorm van bescherming bieden en hebben ze hun tools, technieken en procedures (TTP's) aangepast om detectie te omzeilen.

Van geavanceerd morfisme en verduistering van malware tot kwaadwillig gebruik van legitieme applicaties of eenvoudige diefstal van inloggegevens, er zijn talloze mogelijkheden om een traditionele bescherming te omzeilen. Conventionele antivirussoftware, die zich primair richt op het detecteren en voorkomen van bekende malware, is slecht uitgerust om deze nieuwe generatie van snel evoluerende bedreigingen het hoofd te bieden. Als gevolg hiervan, zijn steeds meer organisaties op zoek naar oplossingen die deze opkomende uitdagingen effectief kunnen aanpakken. Met zoveel opties, modewoorden en zoveel hype, is het echter een hele klus om de juiste oplossing te vinden.

De CrowdStrike gids voor de beste antivirus oplossing

CrowdStrike heeft deze handleiding geschreven om beveiligingsprofessionals te helpen, die overwegen hun huidige AV- en / of endpint security oplossingen te vervangen. Het doel is om het besluitvormingsproces te verduidelijken en te vereenvoudigen door je te concentreren op de essentiële informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Deze gids analyseert de belangrijkste elementen waarmee je rekening moet houden bij het vervangen van een huidige oplossing, inclusief hoe je de vervanging plant en hoe je de beste oplossing voor jouw organisatie kiest. Vervolgens worden de unieke voordelen van CrowdStrike's endpoint-bescherming als een next generation oplossing ter vervanging van jou bestaande AV onderzocht.

Download AV Replacement Guide

Download the Guide to an AV Replacement by CrowdStrike and increase the security of your organisation. 

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer