5G Interoperability Assessment

Onafhankelijke 5G Ready analyse

Plan direct een vrijblijvende assessment in om na te gaan of je 5G netwerk en interworking met je bestaande 3G en LTE netwerk volgens de meest recente specificaties operationeel is. Onze 5G Interoperability assessment geeft duidelijk weer of je huidige signalling interface compliant is en of er nood is aan interworking met bestaande legacy interfaces. Deze assessments leveren direct inzichten op over concrete uitdagingen op het gebied van interoperability voor jouw organisatie. 

5G Signalling compliancy

Wat zijn de uitdagingen op het gebied van 5G Security, Routering, Roaming en virtualisatie? Zijn je klanten beveiligd in geval van roaming en voor aanvallen aanvallen van binnenuit? Is je Control Plane beschermt in geval van signalling storms? Wij zoeken het voor je uit met de 5G Interoperability Assessment.

Interworking tussen 5G en legacy 3G & LTE

Wat zijn de 5G use-cases die protocol interworking vereisen zoals SS7/Diameter naar HTTP/2 en omgekeerd? Is je netwerk hier klaar voor en gebeurd alles volgens de juiste specificaties?

Ontdek het met de mobile solutions specialisten van Infradata!

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer