Project

Travers Smith wendt zich tot Infradata voor optimalisatie en management Core Network

The Travers Smith Difference

Travers Smith is een advocatenkantoor dat verder gaat dan alleen het uitoefenen van de wet. Het bedrijf biedt een breed spectrum aan adviserende, regelgevende en transactionele diensten en is er trots op dat het optreedt als een inclusief team dat de onafhankelijkheid van denken stimuleert en de zaken van klanten als hun eigen zaken behandelt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en het bedrijf heeft zorgvuldig gecultiveerde relaties opgebouwd met toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren over de hele wereld.

Verschuivende verwachtingen van toptalent en klanten

Veel organisaties staan ​​voor vergelijkbare uitdagingen als het gaat om het aantrekken en behouden van toptalent en nieuwe klanten. Vooral voor advocatenkantoren veranderen de verwachtingen van zowel werknemers als cliënten. Nieuwe gebruikers verwachten samen te kunnen werken, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden; ze willen ook de flexibiliteit van werken vanuit huis, kantoor, de koffiebar of luchthavenlounge. Op dezelfde manier dringen klanten nu aan op het verkrijgen van realtime status updates en het delen van informatie, evenals het raadplegen van juridische teams met behulp van de nieuwste applicaties.

Zoals het team van Travers Smith ondervond, oefende al het bovenstaande druk uit op de netwerkinfrastructuur en interne technologische bronnen. Ze wilden nieuwe communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen implementeren om de gebruikerservaring te verbeteren en hadden een technologiepartner nodig om hen te ondersteunen bij het moderniseren van het netwerk om dit mogelijk te maken.

Een breder beeld van het netwerk- en beveiligingslandschap

Na een eerste ontmoeting identificeerde het team van Infradata onmiddellijk een aantal manieren om de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk te verbeteren. Op basis van deze aanbevelingen werd het duidelijk dat een uitgebreide beoordeling van de netwerkomgeving meer mogelijkheden zou kunnen bieden om de IT-infrastructuur bij Travers Smith in overeenstemming te brengen met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Het Infradata-team voerde slechts twee weken later een volledige network security assessment uit. Kort daarna deelden consultants van Infradata hun bevindingen met de senior leden van het technologieteam van Travers Smith.

Uit de beoordeling bleek dat het netwerk over het algemeen goed was geconfigureerd en stabiel was, maar dat er wijzigingen konden worden aangebracht om de betrouwbaarheid en het vermogen te verbeteren om de toenemende eisen in de toekomst te ondersteunen.

“Vanaf het begin waren we enorm onder de indruk van het Infradata team. Ze toonden niet alleen een hoog niveau van technische vaardigheden, maar leken ook onze doelen te begrijpen en hoe we graag straightforward werken. We sprak ons ook aan dat Infradata onafhankelijk is- hun eerste prioriteit was altijd om te begrijpen wat we als bedrijf proberen te bereiken" - David Cassidy, Head of Technology, Travers Smith.

Een beheerde oplossing op maat

Als gevolg van de getoonde kennis en technische expertise tijdens de beoordeling, wilden de seniorleden van het technologieteam van Travers Smith onderzoeken hoe Infradata hen op permanente basis kon ondersteunen. Na een grondige evaluatie van de technologie en de bredere zakelijke behoeften van Travers Smith, stelde Infradata een op maat gemaakte managed service voor omtrent de dagelijkse werking van het netwerk, met inbegrip van prestatie- en configuratieverbeteringen, updates en patchbeheer, evenals het oplossen van problemen.

In één geval werd door het team van Travers Smith tijdens het weekend een mogelijk netwerkprobleem geïdentificeerd. Binnen twee uur waren 12 mensen van Infradata aangesloten bij een call, identificeerden zij het probleem en vonden een oplossing.

"Nu Infradata de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beheer van het netwerk op zich heeft genomen, kunnen wij meer middelen besteden aan impactvolle, klantgerichte projecten", aldus David Smith, Infrastructure Manager bij Travers Smith. "Als bedrijf zijn we op weg om onze werknemers meer mogelijkheden te geven en onze klanten nog betere diensten te verlenen. Infradata helpt ons daarbij, zowel door ons core network te beheren alswel door ons te adviseren over toekomstige projecten.”

Planning voor een veilige en flexibele toekomst

Na de succesvolle introductie van de op maat geleverde managed services, werkt het team van Travers Smith nu samen met Infradata aan een aantal toekomstige projecten. Dit omvat een volledige LAN-vernieuwing, evenals een potentieel Managed Security service die Managed Detection en Response (MDR), Endpoint Detection and Response (EDR) en User Entity Behavior Analytics (UEBA) omvat. Andere oplossingsgebieden waarover Infradata adviseert zijn Privileged Account Management (PAM), Secure Web Gateway (SWG) en Network Access Control (NAC).

Als gevolg van een eerste verzoek om hulp bij de implementatie van Skype voor Business, werkt Travers Smith nu nauw samen met Infradata aan een aantal toekomstige projecten die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat werknemers, klanten en medewerkers van het advocatenkantoor flexibel en agile kunnen werken en dat ze worden beschermd tegen allerlei cyberbeveiligingsrisico's waarmee organisaties geconfronteerd worden. Naast de op technologie gebaseerde oplossingen, erkent Travers Smith ook het cruciale belang van het opleiden van zijn gebruikers en het ervoor zorgen dat bewustzijn omtrent IT-beveiliging deel uitmaakt van de bedrijfscultuur.

“We weten dat technologie slechts een deel van het verhaal is als het gaat om meer collaboratief werken en veiliger zijn. Het is voor ons van het grootste belang dat onze mensen en onze data worden beschermd. Het team van Infradata erkent dit, en door te werken als een uitbreiding van ons eigen IT-team, zijn ze behulpzaam om ons te helpen dit te bereiken,” vat David Cassidy samen.

Contact met een expert

Neem contact op met één van onze experts uit de branche. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Samenvatting

Branche: Legal

Uitdaging: Implementatie nieuwe communicatie- en samenwerkingstoepassingen gehinderd door aanweizge netwerkinfrastructuur.

Solution: Managed network service geleverd door Infradata om het netwerk te verbeteren, optimaliseren en beheren.

Resultaten:

  • Geoptimaliseerde beheeroplossing voor Core Network
  • Aanzienlijke vermindering netwerkuitval
  • Tijd voor probleemoplossing teruggebracht van weken of dagen tot uren
  • Interne IT-middelen vrijgemaakt voor klantgerichte projecten
Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer