Managed Firewall project

Managed Firewall service ontzorgt Sonneveld Group

Internationaal topspeler binnen de bakkerijsector kiest voor Managed Firewall services van Infradata

Sonneveld Group, dochterbedrijf van Orkla Food Ingredients (OFI) en internationaal topspeler binnen de bakkerijsector, kiest voor de Managed Firewall services van Infradata. Hierdoor wordt Sonneveld ontzorgt op het gebied van firewall management. Het Infradata ITAC (Infradata Technical Assistance Centre) is verantwoordelijk voor het 24x7 monitoren en proactief beheren van de firewalls, waarbij beschikbaarheid en veiligheid de hoogste prioriteit hebben en constant worden bewaakt.

Orkla is toonaangevend leverancier van merkconsumptiegoederen voor de levensmiddelensector, de thuiswinkel, de gespecialiseerde detailhandel, de farmacie en de bakkerijsector. De Nordics en Baltische regio's en geselecteerde landen in Centraal-Europa zijn de belangrijkste markten van Orkla. 

 

Sonneveld ontwikkelt en produceert innovatieve, klantspecifieke oplossingen voor de bakkerijsector en aanverwante voedingsindustrie, zoals de herverwerking van brood en het gebruiksklare voordeeg FermenSon. Als specialist in de bakkerij heeft Sonneveld uitgebreide kennis en expertise op het gebied van bakkerijgrond en -hulpstoffen, proceskennis en marktinzichten. Op basis hiervan biedt Sonneveld ondersteuning aan klanten en de bakkerijsector om deze gezond en succesvol te houden.

Cloud security en toenemende connectiviteit

IT is een belangrijk element voor de bedrijfsvoering van Sonneveld. Zo wordt het productieproces continu gemonitord en biedt de IT-omgeving ondersteuning voor de verkoop- en administratie-afdeling. Door afhankelijkheid van de beschikbare connectiviteit en met name het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde applicaties, ontstond bij Sonneveld de behoefte aan een analyse van de IT-beveiliging en netwerkinfrastructuur door middel van een Risk Assessment.

“Dankzij de Managed Firewall service van Infradata hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over alles dat met firewall beheer te maken heeft. Dat scheelt veel tijd. Met deze kostenefficiënte oplossing versterken wij structureel onze IT-beveiliging.” - Ismail Yasemin, CIO bij Sonneveld

Firewall Management: Een business uitdaging

Tijdens de Risk assessment werden de netwerk infrastructuur, evenals configuratie en de software van de firewall door Infradata Cyber Security specialisten geanalyseerd. De uitkomsten leverden onder andere een upgrade op van de firewall software en -configuratie.

Na de uitvoering van deze activiteiten bleek eveneens dat het voor Sonneveld een tijdsintensief proces was om de software en configuratie van de Firewall ten allen tijden geoptimaliseerd en up-to-date te houden. Met de Managed Firewall services van Infradata wordt dit probleem voor Sonneveld opgelost. Infradata’s security specialisten beheren en monitoren real-time alle (configuratie-)elementen en activiteiten van de firewalls.

“Infradata heeft tijdens de samenwerking het vertrouwen gewekt en de expertise op het gebied van Cyber Security bewezen. In korte tijd wisten wij op welke manier kritische netwerkelementen beter beveiligd én geoptimaliseerd konden worden. Infradata is dan ook de logische keuze voor Sonneveld om het beheer van onze firewalls aan toe te vertrouwen.” - Ismail Yasemin, CIO bij Sonneveld

Een aanvullend onderdeel van de Infradata Managed Firewall oplossing is de onlangs geïntroduceerde uitgebreide Firewall rapportage service van Infradata. Dankzij deze periodieke rapportages wordt aanvullend inzicht geboden in Firewall activiteiten en wordt advies gegeven over te ondernemen acties. Zodoende levert Infradata beter inzicht in cyberdreigingen, succesvolle cyber security activiteiten en treedt Infradata het gehele jaar door op als vertrouwd adviseur op het gebied van Cyber Security.

 

Samenvatting

Branche:

  • Brood- en deegwaren industrie

Uitdaging:

  • Verminderen intensiteit on-site firewall beheer en vergroten beveiliging door toename gebruik cloudapplicaties

Oplossing:

  • Infradata levert, beheert en optimaliseert Firewall infrastructuur via Managed Services.

Contact met een expert

Neem contact op met één van onze experts uit de branche. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer