Project

Meyer Bergman selecteert Infradata als preferred Security Partner | Infradata

Meyer Bergman is een private equity-onderneming met ongeëvenaarde ervaring in het leveren van wereldklasse stedelijke oplossingen. Hun unieke vaardigheden, knowhow en een goed begrip van de relatie tussen mensen en stedelijke omgevingen zijn belangrijke succesfactoren van het bedrijf. Met het team van specialisten voedt Meyer Bergman deze kwaliteiten aan bij elke investering, van oprichting tot desinvestering. Met behulp van het uitgebreide netwerk doorzoekt Meyer Bergman ijverig off-market kansen, van winkels in de centra van steden, tot en met kantoren, appartementen en grootzakelijke kansen.

Innovatie en digitalisering zijn de sleutel tot het toekomstige succes, omdat bedrijven en consumenten steeds meer behoefte hebben aan gepersonaliseerde ervaringen en complexe oplossingen in huis, op de werkvloer en voor vrijetijdsbesteding. 

Meyer Bergman heeft kantoren in Londen, New York, Luxemburg, Frankfurt, Guernsey en Parijs.

Firewall Infrastructure review

Om de firewall-infrastructuur van het bedrijf te herzien heeft Meyer Bergman in totaal met vier leveranciers van Cyber Security oplossingen contact gehad, waaronder Infradata. De intentie van Meyer Bergman was om te investeren in next-generation firewall technologie. Na een grondige evaluatie van de beveiligingsbehoeften van Meyer Bergman - inclusief SSL-decodering, application classification en policy enforcement - bracht het Infradata team echter een ander advies uit aan Meyer Bergman. In tegenstelling tot de veronderstelling van Meyer Bergman, dat enkele next-generation firewall functies van essentieel belang  voor hen waren, bleek dit niet het geval te zijn. Zo zal Transport Layer Security (TLS) 1.3 de applicatie-firewalling en traditionele SSL-decodering via 'Man in the Middle' in de toekomst overbodig maken. Dat betekent dat vertrouwen op één enkele technologische oplossing geen vruchtbare investering voor Meyer Bergman is....

"Vanaf dag één heeft het Infradata-team duidelijk gemaakt dat het hun prioriteit is om onpartijdig, praktisch advies te leveren dat direct de doelstellingen van de klant weerspiegelt - of dat nu tot een verkoop leidt of niet. Dat is wat Infradata onderscheidt van andere providers." - Senior Executive at Meyer Bergman.

Network Security Assessment en Penetration test

Door het advies van Infradata zijn Infradata engineers door Meyer Bergman ingehuurd om een Network Security Assessment en een penetratietest uit te voeren. De Network Security Assessment is een uitgebreide evaluatie van de huidige netwerkconfiguratie, -beheer en beveiligingsvaardigheden van een organisatie. Als onderdeel van de beoordeling heeft Infradata elke End of Life (EOL) of End of Support (EOS) milestones benoemd, evenals aanbevelingen gedaan voor kleine configuratie-wijzigingen en belangrijke risicogebieden onder de aandacht gebracht. Kritieke beveiligingsproblemen die vastgesteld zijn, werden direct gedeeld met de relevante betrokkenen binnen de organisatie.

De beoordeling werd binnen vijf dagen uitgevoerd met een Infradata engineer op locatie voor een van die dagen. Naast het identificeren van mogelijke problemen of zorgen omtrent beveiliging, benadrukte Infradata na het assessment ook elementen die geprezen werden als goede voorbeelden van best-practice toepassingen. Dit helpt de organisatie om de netwerkinfrastructuur door te ontwikkelen terwijl deze toekomstige bedrijfsgroei ondersteunt. Infradata heeft Meyer Bergman bevestigd dat veel van de tot nu toe geïmplementeerde netwerken en toegepaste beveiligingstechnologieën effectief zijn. De engineers hebben eveneens diverse aanbevelingen gedaan die Meyer Bergman helpen om te groeien met een geoptimaliseerde netwerkomgeving die bestendig is voor toekomstige innovaties en uitbreidingen.

"De Network Security Assessment van Infradata bood ons een uitgebreid overzicht van gebieden die op dit moment voldoen aan onze netwerk- en beveiligingsvereisten of die deze zelfs overtreffen, evenals elementen die verbeterd kunnen worden. Wat opviel is het niveau van de mensen bij Infradata. Het niveau van de technische expertise is vanzelfsprekend, maar wat we niet verwachtten, was dat Infradata zo'n sterk begrip van commercieel en zakelijk bewustzijn heeft. Dit is een krachtige combinatie die voor een hoog vertrouwensniveau tussen ons gezorgd heeft. " - Senior Executive at Meyer Bergman.

Infradata geselecteerd als preferred Security Partner

De penetratietest werd gebruikt om het risiconiveau te bepalen dat gekoppeld is aan kwetsbaarheden van bestaande hard- en software. Door het repliceren van technieken en tools die gewoonlijk door hackers en andere tegenstanders ingezet worden, heeft Meyer Bergman zekerheid gekregen over de kwaliteit van de huidige assessment en management processen.

Na de succesvolle afronding van de Network Security Assessment en de penetratietest heeft Meyer Bergman de positie van Infradata als preferred security partner bevestigd. Meyer Bergman is van plan om met het Infradata-team meerdere toekomstige projecten op te starten.

"Beide bedrijven delen een passie voor het creëren van de optimale omgeving voor succes, of dat nu op het gebied van technologie of stedelijke omgevingen is. Wij kijken daarom uit naar een wederzijdse goede relatie met Infradata” - Senior Executive at Meyer Bergman.

Ga voor meer informatie over onze Network Security Assessment, workshops en andere security services van Infradata naar de Infradata promotie-pagina, of neem direct contact met ons op.

Samenvatting

Branche:

  • Financial services

Uitdaging:

  • Een passende en toekomstbestendige next-generation firewall technologie selecteren.

Oplossing:

  • De uitgebreide Network Security Assessment, penetratietest en deskundig advies van Infradata

Contact met een expert

Neem contact op met één van onze experts uit de branche. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer