Managed Service Project

Feilo Sylvania kiest voor Managed Firewall oplossing Infradata

Van cyberincident tot wereldwijde Managed Firewall oplossing

"De expertise van Infradata stelt ons in staat om meer innovatieve IT-technologie te gebruiken en onze systeembeveiliging te vergroten. Het maakt het beheer van onze core networking equipment effectiever en helpt ons om de IT-infrastructuur te centraliseren. " - Armand Bovie, Global Senior ICT Manager bij Feilo Sylvania

Feilo Sylvania loopt voorop bij het ontwikkelen van verlichtingsoplossingen en innovaties

Met meer dan 100 jaar ervaring in verlichting en armaturen biedt Feilo Sylvania baanbrekende producten en systemen voor de publieke, private en commerciële sector. Wereldwijd vertrouwen consumenten op Feilo Sylvania voor hoogwaardige en energiebesparende oplossingen op maat. Feilo Sylvania heeft productie-, distributie- en wereldwijde technologische R & D-centra in 48 landen.

Feilo Sylvania Museum Lighting

Breached FortiGate Firewalls

Een van de centrale FortiGate-firewalls van Feilo Sylvania viel op een vrijdag uit, waardoor de Benelux-websites offline waren en kritieke systemen uitvielen. Ondanks de aanwezigheid van een redundante firewall oplossing, faalden beide firewalls in twee uur tijd. Binnen een dagdeel installeerden de IT beveiligings- en netwerkingenieurs van Infradata een Juniper SRX Firewall als tijdelijke oplossing, waardoor de websites van Feilo Sylvania in het weekend operationeel konden blijven. Een tijdelijke oplossing die geïmplementeerd werd tot er nieuwe FortiGate-firewalls geleverd en geconfigureerd konden worden.

Wereldwijde Managed firewall-oplossing

Hoewel er een redundante set-up was, vielen er alsnog twee firewalls uit. Op het moment van de uitval kon de leverancier van Feilo Sylvania niet direct firewalls ter vervanging leveren. "We hadden een NBD support contract met onze leverancier voor deze redundante hardware", legt Armand uit. "Vanwege het lange weekend van augustus, zou het aslnog drie dagen kosten om een ​​firewall geleverd te krijgen."

De leverancier gaf aan niets te kunnen doen tot het weekend voorbij was. Infradata loste het probleem op tegen het einde van vrijdagavond.

Datacenter update en Managed Firewall-oplossing

Om de bedrijfskritische systemen te ondersteunen, beschermen en om blijvend hoge prestaties te leveren, heeft Infradata een analyse uitgevoerd. Daaruit bleek dat het datacenter in de Benelux geactualiseerd moest wordan en dat meer geavanceerde beveiligingsoplossingen nodig waren. "Sindsdien werken we samen met Infradata om de netwerkinfrastructuur in onze datacenters  en de beveiliging te beoordelen", zegt Armand. "We zijn nu bezig met het uitrollen van innovatieve oplossingen waarbij Infradata de installatie, configuratie en security monitoring verzorgt."

"Dankzij de diensten van Infradata hebben we nu toegang tot betaalbare, state-of-the-art technologieën" - Armand Bovie, Global Senior ICT Manager bij Feilo Sylvania

Mission Critical Networks altijd operationeel en beveiligd

Met de nieuwe infrastructuur- en monitoringoplossingen kan Feilo Sylvania cyberaanvallen en bedreigingen voorkomen, detecteren en oplossen. De firewalls die Feilo Sylvania in 48 landen gebruikt, zijn voorzien van een upgrade en worden volledig beheerd door de gecertificeerde technici van Infradata. Naast de Managed Firewall-oplossing, wordt Feilo Sylvania beschermd tegen complexe phishing-aanvallen, dankzij de samenwerking tussen Infradata en Fox-IT.

Feilo Sylvania profiteert van de structurele aandacht van Infradata voor cyberdreigingen en Cyber Security. Met de netwerkexpertise ondersteunt Infradata nu Feilo Sylvania om de mission critical networks altijd operationeel en beschermd te houden.

Nieuwe generatie beveiliging en Infrastructure as a Service

Onze Managed Services helpen je met de operations van jouw technologische omgeving. Infradata biedt je technische expertise, consistente service en flexibiliteit ongeacht leveranciers, toegepaste technologieën of locatie. Met onze Managed Services verminder je overheadkosten en zorg je voor meer efficiëntie dankzij hoge kwaliteit standaardisatie en de aanwezigheid van onze unieke expertise, schaal en ervaring.

"De expertise van Infradata stelt ons in staat om meer innovatieve IT-technologie te gebruiken en onze systeembeveiliging te vergroten. Het maakt het beheer van onze kernnetwerkapparatuur effectiever en helpt ons onze IT-infrastructuur nog verder te centraliseren. Infradata is een flexibele partner die ons helpt om met ideeën te komen en snel te reageren op aanvullende en nieuwe netwerkgerelateerde behoeften. Dat is geweldig voor ons als industriële groep en onze klanten." - Armand Bovie, Global Senior ICT Manager bij Feilo Sylvania

Samenvatting

Industrie:

  • Lighting & Manufacturing.

Uitdaging:

  • Verminder impact van geschonden FortiGate-firewalls voor kritieke systemen in de Benelux.

Oplossing:

  • Infradata levert Managed Firewall die de cruciale wereldwijde online systemen van Feilo Sylvania beschermt.

Resultaten:

  • Geïnstalleerd defensie-mechanisme, waarmee het risico van impact verminderd wordt dat veroorzaakt werd door breached Firewalls in de Benelux;
  • Minimalisatie downtime revenue critical systemen van 3 dagen tot enkele uren;
  • Wereldwijde Managed Firewall-oplossing voor websites in 48 landen;
  • Vernieuwde Benelux datacenterinfrastructuur;
  • Bescherming tegen complexe phishing-pogingen;
  • Nieuwe effectieve managementoplossing voor core network equipment.

Contact met een expert

Neem contact op met één van onze experts uit de branche. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Waarom Infradata

Meer lezen

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen 

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer