Signature Project

eBay selecteert cloudnetworking van Infradata

eBay Classifieds Group combineert de cloud en SDN voor het snel leveren van nieuwe services

eBay Classifieds Group is een toonaangevende en innovatieve aanbieder van onlineadvertenties die wereldwijd tien merken omvat.

eBay Classifieds helpt mensen te vinden wat ze zoeken bij hen in de buurt. Van een bank, auto of concertkaartje tot een baan, appartement, financiële dienstverlener of zelfs nieuwe vrienden. Met elk contact dat wordt gelegd en elk artikel dat wordt gevonden, maakt eBay het verschil door een wereld te scheppen waarin mensen meer delen en minder verspillen.

Kopers en verkopers kiezen voor de sites van eBay Classifieds Group omdat ze leuk en gebruiksvriendelijk zijn, en gebaseerd zijn op onderling vertrouwen. De tien unieke merken (2dehands.be/2ememain.be, alaMaula, Bilbasen, DBA, eBay Kleinanzeigen, Gumtree, Kijiji, Marktplaats.nl, mobile.de en Vivanuncios) bieden onlineadvertenties in ruim duizend steden over de hele wereld.

De internationale eBay Classifieds Group bestaat uit diverse lokale merken die als doel hebben een door technologie ondersteund handelsplatform aan te bieden dat voor iedereen toegankelijk is. eBay Classifieds Group is onderdeel van eBay Inc. en heeft dezelfde doelstellingen.

Maarten Moerman

eBay koos voor Infradata en Juniper Networks voor het leveren van cloudnetworking.

Infradata heeft bekendgemaakt dat eBay Classifieds Group heeft gekozen voor Juniper Networks® Contrail Networking voor het ontwikkelen van geautomatiseerde en zeer schaalbare virtuele overlaynetwerken. Dit stelt klanten in staat om op eenvoudige wijze producten aan te bieden en te kopen en contact te leggen met kopers en verkopers. Het bedrijf koos voor switches uit de Juniper Networks QFX Series als fysieke basisinfrastructuur voor het cloudnetwerk, omdat die zowel grote betrouwbaarheid als snelle responstijden bieden.

eBay Classifieds Group heeft zijn activiteiten naar de cloud verplaatst om de zakelijke processen aanzienlijk te versnellen en de benodigde tijd voor het bouwen en aanbieden van advertentieplatforms te verkorten. De aanpak van Juniper en Infradata is gebaseerd op software-defined networking (SDN), waarmee eBay Classifieds binnen enkele uren op internationaal niveau nieuwe services kan uitrollen.

eBay Classifieds Group wilde meerdere interne klanten ondersteunen en voldoen aan de uiteenlopende vereisten voor de unieke test- en productienetwerken in hun markten. Het bedrijf koos voor Juniper en Infradata vanwege hun toonaangevende oplossingen voor cloudnetworking, die zijn gebaseerd op opensourcetechnologieën. Hierdoor kan eBay Classifieds Group sneller en eenvoudiger problemen oplossen en betere ondersteuning bieden.

"eBay Classifieds Group helpt mensen te vinden wat ze zoeken bij hen in de buurt. We zijn trots op het vertrouwen dat mensen ons geven wanneer ze een van onze sites gebruiken om te kopen en verkopen. We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve services waar onze klanten echt wat aan hebben. Juniper heeft een zeer klantgerichte aanpak. Zij leveren niet alleen een netwerk, maar zorgen er ook voor dat wij een uitstekende klantenservice kunnen bieden." - Maarten Moerman, Manager Network Engineering bij eBay Classifieds Group in Nederland.

 eBay Classifieds Group wilde meerdere interne klanten ondersteunen en voldoen aan de uiteenlopende vereisten voor de unieke test- en productienetwerken in hun markten. Het bedrijf koos voor Juniper en Infradata vanwege hun toonaangevende oplossingen voor cloudnetworking, die zijn gebaseerd op opensourcetechnologieën. Hierdoor kan eBay Classifieds Group sneller en eenvoudiger problemen oplossen en betere ondersteuning bieden.

 De onderliggende infrastructuur draait op Junos® OS, het besturingssysteem van Juniper. Voor de implementatie bij eBay Classifieds Group werkte Juniper Networks samen met de vooraanstaande netwerkintegrator Infradata. Zij richten zich op het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van next-generationnetwerken voor serviceproviders en omgevingen waarin het netwerk missiekritiek is.

"Infradata voorziet eBay Classifieds al geruime tijd van diverse netwerktechnologieën, zoals loadbalancing, switching, routering en beveiliging. De stap naar een software-defined architectuur was dus zo gezet. Degenen die hier het meeste van profiteren, zijn de eindgebruikers. Die zullen een aanzienlijke verbetering merken in de prestaties van het platform." - Nino Tomovski, Vice President International bij Infradata Group

Projectkenmerken

  • Contrail Networking van Juniper Networks is een eenvoudige, open en flexibele SDN-oplossing voor het automatiseren en implementeren van zeer schaalbare virtuele overlaynetwerken. Bovendien is de oplossing gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van de klant. Contrail is voor het derde jaar op rij verkozen tot de beste commerciële SDN Controller in OpenStack-implementaties in de OpenStack Users Survey.
  • Dankzij het nieuwe serviceplatform van eBay Classifieds Group, dat is gebaseerd op Contrail Networking, kan het bedrijf nieuwe maatwerkservices en -campagnes sneller op de markt brengen, doordat virtuele resources in zowel private clouds als legacy-infrastructuren kunnen worden gecombineerd.
  • Contrail Networking ontwikkelt en implementeert eenvoudig te beheren virtuele overlaynetwerken die naadloos kunnen worden geïntegreerd met de fysieke hardwaresystemen van eBay Classifieds Group.
  • Met behulp van deze technologie kan eBay Classifieds Group virtuele overlaynetwerken verspreiden over meerdere datacenters en clouds, en workloads eenvoudig en flexibel verplaatsen.
  • De cloud van eBay Classifieds Group is gebouwd op QFX5100-switches. Dit zijn zeer flexibele datacenterswitches met een open architectuur die functioneren als universele bouwblokken voor meerdere fabric-architecturen.
  • De onderliggende infrastructuur draait op Junos® OS, het besturingssysteem van Juniper.

Over Infradata

Infradata is een internationale provider van geïntegreerde oplossingen en managed services. We bieden deskundig advies op het gebied van cloudnetwerken, datacenters, beveiliging en managed services.

We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als vertrouwde adviseur. Onze uitgebreide ervaring vormt de basis voor onze heldere en overtuigende visie, waarmee we klanten helpen om klaar te zijn voor te toekomst.

Infradata hanteert een open benadering bij het bouwen van krachtige netwerken en beveiligingsoplossingen, waarmee we van je digitale infrastructuur een concurrentievoordeel maken. Onze veilige software-defined netwerken zijn de solide basis voor het succes van onze klanten.

De experts voor Juniper Networks

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch expert op het gebied van Juniper-oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van je netwerkbehoeften en het ontwerpen, implementeren en beheren van je Juniper-oplossing.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Waarom Infradata

Meer lezen

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer