Project

Dion Global Solutions werkt met Infradata voor veilige transitie naar de cloud

Dion Global Solutions is een wereldwijde speler met een voetafdruk in grote financiële centra waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, India, Maleisië, Singapore, Hong Kong, Indonesië en Australië. Het bedrijf is toonaangevend aanbieder van technologische oplossingen die zij zelf ontwikkelen voor vermogensbeheerders, makelaars, banken en andere financiële instellingen. Met de oplossingen van Dion Global Solutions worden bedrijfsactiviteiten efficiënter en gelijktijdig wordt de klantervaring  geoptimaliseerd.

Onlangs lanceerde Dion het bekroonde Wealth Intelligence Platform (WIN) als Software-as-a-Service (SaaS). Het platform levert standalone system agnostic modules voor investeringsbeheer, klantinteractie, order management, analytics en asset administration, dat gehost wordt op Amazon Web Services (AWS).

Wij gingen in gesprek met Tanveer Hafeez, Global Head of IT bij Dion, om te bespreken hoe SaaS klanten en de integrale rol van vertrouwde beveiligingspartners zoals Infradata meerwaarde en flexibiliteit biedt.

Vraag: Kunt u ons kort vertellen wat voor bedrijf Dion is en met welke klanten u werkt?

Antwoord: Dion is een technologiepartner met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van creatieve softwareoplossingen ontwikkelen voor vermogensbeheer. Dit omvat post-trade processing, FATCA, CRS en andere tax compliances, onderlinge fondsverdeling, governance, risico's en compliance. We begrijpen de behoeften van onze klanten en bouwen maatwerkoplossingen voor hun specifieke vereisten. Recentelijk hebben wij het gloednieuwe WIN-modulaire platform gelanceerd dat gehost wordt in AWS. Dit betekent dat reputatie en veiligheid voorop staan.

Vraag: Welke oplossingen biedt u aan en hoe zijn deze geëvolueerd?

Antwoord: In de loop der tijd hebben wij een volledig geïntegreerd modulair systeem ontwikkeld. In de back end worden contracten, fees, verwerkingen en belastingrapportages verwerkt. In de front end leveren wij oplossingen voor trading, portfolio-tracking, fund distribution en analytics. Daarnaast bieden we een document management systeem aan dat ontwikkeld is als antwoord op specifieke behoeften van de klant. Traditioneel waren de meeste van deze oplossingen geïmplementeerd in datacenters of op klantlocaties.

Recent hebben wij de beslissing genomen om het platform over te zetten naar een cloud subscription-based modulair SaaS model. Hiermee kunnen klanten opschalen in antwoord op zakelijke, markt- en klantbehoeften - zonder te worden beperkt door hardware of de fysieke locatie. Omdat de oplossing met de klant mee kan groeien, helpen wij klanten om een efficiëntieslag te maken en om de risico's te beheersen die normaal gesproken gepaard gaan met grootschalige software-implementaties in de financiële sector.

Vraag: Hoe heeft Infradata u hierbij ondersteund?

Antwoord: Dion is sterk in het leveren van krachtige financiële oplossingen waarmee klanten de welvaart van hun klanten kunnen beheren en maximaliseren. Hoewel de infrastructuur en veiligheid van deze oplossingen van het grootste belang zijn, is dat niet ons kerngebied. Alhoewel wij een sterk technisch team hebben om de infrastructuur te beheren, vertrouwen wij op infradata die diepgaande kennis heeft van de nieuwste Cyber Security oplossingen en omdat Infradata deze kan toepassen op ons bedrijf. Voor Infradata gaat het niet om technologie omwille van de technologie, maar om het bedenken van een oplossing die écht toegesneden is op de specifieke behoeften van klanten.

Vraag: Is er iets dat de aanpak van Infradata experts uniek maakt ten opzichte van andere Cyber Security partners? 

Antwoord: Ja. Voro mij is het met name belangrijk dat ik kan werken met technologische specialisten die echte ervaring hebben met het oplossen van complexe technische uitdagingen. Mensen die de pijn kennen die daarmee gepaard gaat! Een beveiligingspartners vinden die de business waar je in zit en het bedrijf echt door en door kent om waardevolle constructieve aanbevelingen doen is zeldzaam. Dat is wat Infradata levert en anders maakt.

Vraag: Wat houdt de toekomst voor de Dion & Infradata-relatie in?

Antwoord: Dion en Infradata blijven samenwerken aan baanbrekende nieuwe oplossingen voor Dion-klanten. We onderzoeken een potentieel Managed Services aanbod en blijven onze Cyber Security - en infrastructuurmogelijkheden uitbouwen.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Download Playbook

Download het Infradata project playbook en leer van de succesvolle Cloud Networking en Cyber Security projecten die Infradata uitgevoerd heeft. 

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Bel ons of een stuur een bericht. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer