Project

Infradata levert op maat gemaakte beveiligingsoplossing voor toonaangevende autofabrikant

Één expertise aanspreekpunt voor Security Maturity journey

Infradata ondersteunt een van 's werelds toonaangevende autofabrikanten. De autofabrikant streeft naar het leveren van de hoogste normen van technische innovatie, milieu-impact en veiligheidsborging met hulp van Infradata. Geselecteerd vanwege de hoogopgeleide engineers van Infradata en de uitgebreide kennis omtrent Cyber Security, fungeert Infradata nu als het enige expertisepunt voor de bouw, werking en het beheer van het netwerk van deze bekende autofabrikant.

Om zijn groeidoelstellingen en de strategische initiatieven die hieraan ten grondslag liggen te begrijpen, werkte Infradata intensief samen met deze klant. Onze experts hebben door het maken van een beveiligingsroutekaart en een maturity modelling excercitie, een overeenkomst bereikt over de procesvorm en benodigde oplossingen, om het beveiligingsprofiel van de organisatie drastisch te verbeteren en gelijktijdig risico's te verminderen.

Proactieve identificatie en mitigatie

De oplossing omvat geavanceerde beveiliging- en netwerktechnologieën, ontworpen om potentiële beveiligingsrisico's proactief te identificeren en beperken. Daarnaast komen deze technologieën tegemoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van regelgeving en compliance. Naast oplossingen op technologisch vlak, levert Infradata volledige zichtbaarheid over het netwerk van de organisatie en ondersteunt Infradata de bestaande infrastructuur. Zo biedt Infradata geavanceerde consultaties over de roadmpa voor toekomstige toe te passen technologieën.

Een ander element van de samenwerking is de rol van Infradata als vertrouwd adviseur voor de IT-organisatie van deze fabrikant. Infradata heeft gespecialiseerde trainingen gegeven over de nieuwste Cyber Security technologieën en -benaderingen, waardoor medewerkers nu vol vertrouwen wijzigingen doorvoeren in de netwerkconfiguratie en/of omtrent beveiligingsprotocollen. Dit is het positieve gevolg van het feit dat het bedrijf nu weet dat de teams gecertificeerde Infradata experts altijd om hulp kunnen vragen wanneer dat nodig is.

IT als brandstof voor digitale transformatie

In een omgeving waar operationele en transformationele prioriteiten vaak met elkaar in conflict zijn, worden organisaties geconfronteerd met een groeiende uitdaging. Hoe voldoet men aan de eisen van de systeemprestaties, beschikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening terwijl gelijktijdig IT wordt vrijgemaakt kracht bij te zetten voor initiatieven ten behoeve van digitale transformatie? Dit alles met op de achtergrond een context waarin een tekort aan IT-vaardigheden in het algemeen speelt en dan met name een groeiend gat in IT-beveiliging vaardigheden.

In het geval van deze autofabrikant was het antwoord om een ​​deskundige en flexibele partner te vinden; Iemand die in staat is om het end-to-end proces te managen en diepgaande consultancy te bieden wanneer nodig, maar die ook bereid is om expertise te delen en zijn klanten in staat te stellen om zelf vaardigheden te optimaliseren omtrent IT-beveiliging en Networking.

Het bevorderen van de rol van IT als strategisch adviseur voor het bedrijf

Gebouwd op een fundament van vertrouwen en wederzijds respect, hebben Infradata en deze klant de netwerk- en beveiligingshouding van de organisatie volledig gemoderniseerd - zowel op het gebied van technologie alswel methodologie. De twee bedrijven kijken er naar uit om gezamenlijk te werken aan de voortdurende verbetering van de rol van de interne IT-organisatie als strategische partner voor het gehele bedrijf.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Managed Services

Verlaag je overhead en verbeter de efficiency door gebruik te maken van onze schaal, ervaring, expertise en hoge mate van standaardisatie. Ontdek onze Next-Generation beveiliging en infrastructuur als een service.

Lees meer

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer