Gecertificeerde Partner

vCloud NFV

VMware vCloud NFV is het Network Functions Virtualization-platform voor Communications Service Providers.

vCloud NFV is een volledig geïntegreerd, modulair, multi-tenant Network Functions Virtualization (NFV) -platform. Het biedt mogelijkheden voor compute, storage, networking, management en operations. vCloud NFV helpt u de tijd tot inkomsten te versnellen, de levenscyclus van services te automatiseren en het beheer van bewerkingen te vereenvoudigen, en tegelijkertijd de kosten van de netwerkinfrastructuur te verlagen.

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

vCloud NFV levert

Versnelde NFV-prestaties

Bouw het netwerk voor een optimale respons van toepassingen, schaal en continuïteit van de service met behulp van brongaranties, isolatie, bewaking en closed-loop-sanering. Bereik prestatielaagprestaties met lage latentie en schaalvergroting via verbeterd platformbewustzijn, door NSX beheerde virtueel gedistribueerde switch in de geoptimaliseerde gegevenspadmodus en DPDK.

Geavanceerd netwerken

Bereik krachtige netwerkbestendigheid, naadloze cross-cloud-applicatiecontinuïteit en complete multi-tenant service-isolatie. Verlaag de kosten door geconsolideerde netwerkfuncties en vereenvoudigd beheer. Implementeer beveiligingsbeleid zowel binnen als tussen VNF's in zowel VM- als containervorm-factoren met microsegmentatie.

Intent-gebaseerde serviceverzekering

Implementeer continue prestatie-optimalisatie op basis van zakelijke en operationele intentie. Verbetering van de capaciteitsbenutting door analyse van real-time voorspellende capaciteit en automatische terugwinning van bronnen. Realiseer 360-graden netwerkzichtbaarheid met automatische topologie-detectie, geconvergeerde overlay en ondertekeningszichtbaarheid en real-time netwerkinzichten.

Open en uitbreidbaar platform

Versnel NFV-implementaties overal, van datacenter tot cloud, naar branch en de rand, met behulp van open API's om de levenscyclus van de NFV te beheren. Nieuwe omzetmogelijkheden mogelijk maken met de schaal, prestaties en flexibiliteit van gestroomlijnde onboarding van VNF-workloads en -beleid in hybride cloud-native omgevingen met ondersteuning voor VM's en containers.

Cloud-Native Apps

Schakel native networking en beveiliging in voor gecontaineriseerde workloads in verschillende toepassingskaders.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer