Gecertificeerde Partner

NSX Data Center

Netwerkvirtualisatie en beveiligingsplatform

VMware NSX Data Center is het netwerkvirtualisatieplatform voor het Software Defined Data Center (SDDC), dat netwerk- en beveiligingsdiensten levert, volledig in software, geabstraheerd van de onderliggende fysieke infrastructuur.

NSX Data Center maakt het Virtual Cloud Network mogelijk en biedt doordringende, end-to-end connectiviteit voor uw apps en gegevens, waar ze zich ook bevinden.

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

NSX Data Center Eigenschappen

Security

Applicatie gerichte beveiliging wordt op het niveau van de werklast geleverd om de zijdelingse verspreiding van bedreigingen te voorkomen.

Multi-Cloud Networking

Breng consistentie van netwerken en beveiliging tussen heterogene sites en stroomlijn multi-cloud-activiteiten.

Compliance

Beperk de mate van naleving door de systemen te isoleren die gevoelige gegevens opslaan, verwerken of verzenden.

Automation

Automatiseer netwerk- en beveiligingsdiensten om operationele knelpunten op elk toepassingsplatform of framework te verwijderen.

Cloud-Native Apps

Schakel native networking en beveiliging in voor gecontaineriseerde workloads in verschillende toepassingskaders.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer