Gecertificeerde Partner

Networking en Security

Consistente netwerken en beveiliging binnen de zakelijke structuur

VMware-netwerk- en beveiligingsoplossingen bieden consistente, doordringende connectiviteit en beveiliging voor apps en gegevens, waar ze zich ook bevinden - van het datacenter tot de cloud en de edge.

VMware Networking and security

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Producten

NSX Data Center

VMware NSX Data Center is het netwerkvirtualisatieplatform voor het Software Defined Data Center (SDDC), dat netwerk- en beveiligingsdiensten levert, volledig in software, geabstraheerd van de onderliggende fysieke infrastructuur.

NSX Cloud

VMware NSX Cloud biedt consistente en operationeel schaalbare microsegmentatiebeveiliging voor toepassingen die native in openbare clouds worden uitgevoerd, samen met datacenterresources worden beheerd voor consistente end-to-end-netwerken en beveiliging. NSX Cloud ondersteunt momenteel publieke clouds van Microsoft Azure en Amazon AWS.

NSX SD-WAN van VeloCloud

VMware NSX SD-WAN door VeloCloud levert krachtige, betrouwbare filiaaltoegang tot cloudservices, privédatacenters en SaaS-gebaseerde bedrijfstoepassingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer