Gecertificeerde Partner

VMware vRealize Suite

VMware vRealize Suite - Hybrid Cloud Management Platform

vRealize Suite is een hybride cloudbeheerplatform waarmee IT ontwikkelaars in staat worden gestelt om snel applicaties te bouwen in elke cloud met veilige en consistente bewerkingen. Het biedt ontwikkelaarvriendelijke infrastructuur (ondersteuning van VM's en containers) en een gemeenschappelijke benadering van hybride en multi-cloud, ter ondersteuning van grote openbare clouds zoals Amazon Web Services, Azure en Google Cloud Platform.

Better Together: productintegraties voor uw cloud

VMware biedt native integraties voor alle SDDC-elementen (Software Defined Data Center): compute, networking, storage en management.

vRealize Suite biedt een gemeenschappelijke aanpak voor het bouwen en beheren van een hybride cloud voor ondernemingen. Op VMware gebaseerde hybride clouds aangedreven door vRealize Suite:

  • Biedt hoge niveaus van flexibiliteit, controle en efficiëntie voor zowel traditionele als cloud-native containergebaseerde applicaties.
  • Geeft IT de mogelijkheid om keuze te bieden aan hun applicatieontwikkelteams. Ze ondersteunen meerdere sandbox-modellen voor het aanvragen van services en geven ontwikkelaars de vrijheid om de tools van hun keuze te gebruiken.

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Realize Suite levert

Application Operations

Hiermee kunnen ontwikkelaars snel de prestaties van sterk gedistribueerde op microservice gebaseerde cloud-apps in realtime vrijgeven, oplossen en optimaliseren.

Programmeerbare provisioning

Helpt ontwikkelaars en IT eenvoudig toegang te krijgen tot infrastructuur en toepassingsbronnen op elke cloud via API, catalogus of CLI met volledig levenscyclusbeheer.

Self-Driving Operations

Helpt IT de capaciteit en prestaties continu te optimaliseren op basis van operationele en zakelijke intenties.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer