Gecertificeerde Partner

VMware vRealize Automation

vRealize Automation - Cloud Automation Tool voor VM en op containers gebaseerde applicaties

vRealize Automation is een tool voor cloudautomatisering die de levering van IT-services versnelt door middel van automatisering en vooraf gedefinieerd beleid, dat ontwikkelaars een hoge mate van flexibiliteit en flexibiliteit biedt en IT-teams in staat stelt om wrijvingsloos beheer en controle te behouden.

 

Better Together: productintegraties voor uw cloud

VMware biedt native integraties voor alle SDDC-elementen (Software Defined Data Center): compute, networking, storage en management.

vRealize Automation biedt een gemeenschappelijke aanpak voor het bouwen en beheren van een hybride cloud voor ondernemingen. Op VMware gebaseerde hybride clouds aangedreven door vRealize Automation:

  • Bied hoge niveaus van flexibiliteit, controle en efficiëntie over zowel traditionele als gedistribueerde moderne op microservice gebaseerde cloud-native applicaties.
  • Geeft IT de mogelijkheid om keuze te bieden aan hun applicatieontwikkelteams. Ze ondersteunen meerdere sandbox-modellen voor het aanvragen van services en geven ontwikkelaars de vrijheid om de tools van hun keuze te gebruiken.

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

vRealize Automation levert

Wendbaarheid door middel van Cloud Automation Orchestration

Versnel de end-to-end levering en beheer van infrastructuur en applicaties.

Controle door wrijvingsloos bestuursbeleid

Zorg ervoor dat gebruikers de juiste bronnen of toepassingen van de juiste cloud op het juiste serviceniveau ontvangen voor de taken die ze moeten uitvoeren.

Keuze door flexibiliteit

Multi-vendor, multi-cloud infrastructuur en stateful / staatloze applicaties leveren en beheren door gebruik te maken van nieuwe en bestaande infrastructuur, tools en processen.

Kostenbesparing door efficiëntie

Verlaag operationele kosten door tijdrovende, handmatige processen te vervangen en extra kosten te besparen door geautomatiseerde terugvordering van inactieve bronnen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer