Gecertificeerde Partner

VMware Cloud Management Platform

Consistente netwerken en beveiliging binnen de zakelijke structuur

VMware biedt een uitgebreid cloudbeheerplatform dat hybride (multi-cloud) omgevingen kan beheren, variërend van traditionele tot container (cloud native) workloads. vRealize versnelt de levering van IT-services door middel van automatisering en vooraf gedefinieerd beleid, wat zorgt voor hoge niveaus van flexibiliteit en flexibiliteit voor ontwikkelaars en bedrijfstakken terwijl het beheer en de controle behouden blijven.

Onafhankelijke analisten bij Ovum noemden VMware Cloud Management Platform de duidelijke leider in multicloud managementoplossingen, die 10 concurrenten overtreft.

Enterprise-ready Hybrid Cloud Management Platform (CMP)

VMware's cloud management-technologie maakt een dynamische, consistente digitale basis mogelijk om de apps te leveren die bedrijfsinnovatie stimuleren.

Een cloudinfrastructuur gekoppeld aan cloudbeheer biedt een gemeenschappelijke aanpak voor het bouwen en beheren van een hybride cloud van enterprise-kwaliteit. Hybride clouds op basis van VMware bieden hoge niveaus van flexibiliteit, efficiëntie en controle voor zowel traditionele als cloud-native, op containers gebaseerde applicaties. Op VMware gebaseerde clouds bieden IT-organisaties ook de mogelijkheid om hun applicatieteams een keuze te bieden door meerdere modellen te ondersteunen voor het aanvragen van services en ontwikkelaars de vrijheid te geven om de tools van hun keuze te gebruiken.

VMware Cloud Management Platform

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Het Cloud Management Platform levert

Self-Service

Voorzie infrastructuur en toepassingshulpmiddelen van je keuze van verbruik (API, Catalogus of CLI) op basis van vooraf gedefinieerde beleidsregels en machtigingen.

Multi-Cloud Management

Dag één en dag twee operaties in private, publieke en hybride clouds met behulp van VMware en andere leveranciers (AWS, Microsoft Azure, etc.) technologie.

Automation

De provisioning en het onderhoud van resources worden geautomatiseerd door middel van het maken van blauwdrukken (modellen) die alle componenten van aangevraagde services bevatten, samen met hun relaties, inclusief een mix van VM- en op containers gebaseerde services.

Operations Management

Een uniforme kijk op gezondheid en gebruik, geautomatiseerd prestatiebeheer, versnelde capaciteits- en planningsbeslissingen en proactieve ontdekking van problemen voordat ze gevolgen hebben voor eindgebruikers.

Kosten Management

Uitgebreide rapportage en analyses die de capaciteitsvoorspelling en -planning verbeteren, terwijl de plaatsing van de werklast, de verwerving en het gebruik van resources worden geoptimaliseerd.

Extensibility

De VMware Marketplace biedt aanvullende integraties met derde partijen en aangepaste toepassingen en hulpmiddelen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer