VMware

Gecertificeerde Partner

VMware is de beste keuze voor digitale bedrijven

VMware is wereldwijd marktleider op het gebied van cloudinfrastructuren en digitale werkplekken. Het bedrijf biedt klanten ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit bij het bouwen en ontwikkelen van hun IT-omgevingen. Bedrijven gebruiken de oplossingen van VMware voor meer wendbaarheid door datacenters te moderniseren, innovatie te stimuleren met moderne apps, geweldige ervaringen te bieden met digitale werkplekken en het vertrouwen van klanten te vergroten met goede beveiliging.

Waarom VMware

Het nieuwe beveiligingsmodel van VMware bestaat uit drie lagen:

Een veilige infrastructuur

VMware heeft ruim drie miljard dollar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een veilige infrastructuur. Dankzij de unieke eigenschappen van een gevirtualiseerde infrastructuur kunnen beveiligingsmaatregelen meteen in de basisarchitectuur worden opgenomen. De beveiligingsstrategie van VMware is gebaseerd op het principe van minimale bevoegdheden en biedt eindgebruikers daarmee een nieuw en beter beschermingsniveau. VMware AirWatch past dit principe ook toe op apparaten, VMware Workspace ONE™ past het toe op de gebruikerstoegang en VMware NSX en microsegmentatie passen het principe van minimale bevoegdheden toe op het netwerk.

Geïntegreerd ecosysteem

Met een intelligente, veilige infrastructuur die zichtbaarheid van applicaties biedt, beschikken de partners van VMware in het hele ecosysteem van beveiliging over de tools waarmee ze bedreigingen snel kunnen identificeren. Op basis daarvan kunnen ze effectievere en gerichte reacties uitwerken en cyberbedreigingen voorkomen, isoleren of elimineren.

Cyberhygiëne

De infrastructuurtechnologieën van VMware werken op basis van best practices voor cyberhygiëne om de effectiviteit van de beveiliging verder te verbeteren. Deze best practices voor cyberhygiëne zijn bijvoorbeeld minimale bevoegdheden, microsegmentatie, encryptie, multifactor-authenticatie en patching.

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Infradata is een bekroonde VMware partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer