Gold Partner

Tufin Orchestration Suite

De bekroonde Tufin Orchestration Suite biedt bedrijven cybersecurity en behendigheid met Network Security Policy Orchestration voor een breed scala aan technologieën en integraties.

Tufin-beveiligingsbeleid Orkestratie voor de hedendaagse bedrijfsnetwerken Ontdek hoe de Tufin Orchestration Suite u in staat stelt om uw netwerkbeveiligingsbeleid te visualiseren en te beheren in alle on-premise omgevingen en cloud-platforms.

Tufin Orechestration Suite

De Tufin Orchestration Suite Solution

De bekroonde Tufin Orchestration Suite is een beleidsgerichte oplossing voor het automatisch analyseren van risico-veranderingen, ontwerp, provisioning en auditing van netwerkbeveiliging. Tufin vermindert het aanvalsoppervlak en minimaliseert onderbrekingen van kritieke applicaties. Dankzij de netwerkbeveiligingsautomatisering kunnen ondernemingen veiligheidsveranderingen in enkele minuten implementeren in plaats van dagen met voortdurende compliance en verhoogde wendbaarheid.

Tufin Orchestration Suite biedt apparaatondersteuning voor meerdere leveranciers voor toonaangevende bedrijfsnetwerken, waaronder financiën, telecom, energie en nutsbedrijven, gezondheidszorg, detailhandel, onderwijs, overheid, productie, transport en auditing. Tufin's Technology Alliance omvat een nauwe samenwerking met marktleiders om naadloze integratie van de bekroonde Tufin Orchestration Suite met hun oplossingen mogelijk te maken.

Mogelijkheden

  • Single Pane of Glass voor netwerkbeveiliging
  • Baseline voor netwerkbeveiligingsbeleid
  • Application-Centric Security & Connectivity Management
  • Netwerkbeveiliging Automatisering wijzigen
  • Compliance en auditgereedheid
  • Interoperabiliteit met IT-servicebeheer, ticketing en systemen van derden

Onze Tufin-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Tufin met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Tufin zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Tufin-oplossing.

Infradata is een bekroonde Tufin partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Enterprise Network Security Challenges

Complexiteit

De huidige hybride IT-realiteit is zowel multi-vendor als multi-technologie, wat resulteert in beperkte zichtbaarheid en controle voor bedrijfsnetwerken op fysieke en cloud-platforms.

Changes

Het steeds veranderende netwerkbeveiligingsbeleid introduceert nieuwe aanvalsvectoren. Bovendien moeten bedrijven een overweldigend aantal veranderingen verwerken, terwijl ze veilig en efficiënt blijven.

Cybersecurity

Er zullen cyberaanvallen plaatsvinden en organisaties moeten er alles aan doen om deze bedreigingen, die in een alarmerend tempo toenemen, in te dammen.

Connectiviteit

Toepassingsgericht beveiligings- en connectiviteitsbeheer is van cruciaal belang om uitval te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Compliance

Er is een altijd aanwezige behoefte aan auditgereedheid om naleving en naleving van interne en wettelijke normen af te dwingen, zoals uw branche vereist.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen