Tufin

Gold Partner

Orchestration van netwerkbeveiligingsbeleid in fysieke netwerken en hybride cloudplatforms.

Tufin is marktleider op het gebied van oplossingen voor de orchestration van beveiligingsbeleid. Hiermee stroomlijnen bedrijven het beheer van beveiligingsbeleidsregels in complexe, heterogene omgevingen. Wijzigingen in de configuratie van de netwerkbeveiliging worden door Tufin automatisch ontworpen, ingericht, geanalyseerd en geaudit, vanaf de applicatielaag tot aan de netwerklaag. Dit garandeert bedrijfscontinuïteit dankzij een strenge beveiliging, snelle servicelevering en naleving van wet- en regelgeving in fysieke, private, publieke en hybride cloudomgevingen.

Waarom Tufin

Met de bekroonde Tufin Orchestration Suite beschikken ondernemingen over beveiliging en flexibiliteit dankzij de netwerkbrede orchestration van beveiligingsbeleid voor vele technologieën en integraties.

  • Meer zichtbaarheid en controle in fysieke netwerken en hybride cloudomgevingen.
  • Verklein het doelwit en zorg voor ononderbroken naleving.
  • Implementeer beveiligingswijzigingen in enkele minuten in plaats van dagen.

Tufin helpt bij het oplossen van de moderne uitdagingen van bedrijfsnetwerken:

Complexiteit

Beschik op een centrale locatie over meer zichtbaarheid van en controle over de beveiliging en de connectiviteit in zowel fysieke netwerken als hybride clouds.

Verandering

Implementeer wijzigingen in een paar minuten zonder impact voor de beveiliging en naleving, met een op beleid gebaseerde automatisering die onafhankelijk is van leveranciers en platformen.

Cyberbeveiliging

Verbeter de netwerkbeveiliging en verklein het doelwit door het definiëren en handhaven van een centraal beleid voor het complete hybride netwerk.

Naleving

Garandeer ononderbroken naleving van branchevoorschriften en interne beveiligingsnormen. Daarmee voorkom je boetes en verminder je de kosten en moeite van het voorbereiden op een audit.

Connectiviteit

Versnel de uitrol van services en garandeer bedrijfscontinuïteit met applicatiegerichte beveiliging en connectiviteit die onafhankelijk zijn van de infrastructuur.

Onze Tufin-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Tufin met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Tufin zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Tufin-oplossing.

Infradata is een bekroonde Tufin partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer