Pulse Secure

Strategic Business Partner

Oplossingen voor veilige toegang waarmee bedrijven hun medewerkers productiever maken.

Pulse Secure is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor veilige toegang en mobiele beveiliging. Bedrijven uit alle sectoren en van elke omvang maken gebruik van hun oplossingen op het gebied van VPN's (virtual private network), netwerktoegangscontrole en mobiele beveiliging, om hun eindgebruikers veilig en naadloos mobiel te laten werken. De missie van Pulse Secure is het bieden van open, geïntegreerde systeemoplossingen voor bedrijven zodat die hun productiviteit kunnen opvoeren met behulp van mobiliteit.

Waarom Pulse Secure

Pulse Secure is marktleider voor prestatieverhogende services die zijn gericht op het versnellen, uitbreiden en optimaliseren van je high-performancenetwerk. Met onze services maximaliseer je de operationele efficiëntie, verlaag je kosten en minimaliseer je risico's. Zo realiseer je een kortere time-to-value voor je netwerk. Pulse Secure garandeert operational excellence door het netwerk te optimaliseren voor de benodigde prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Onze Pulse Secure-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Pulse Secure met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Pulse Secure zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Pulse Secure-oplossing.

Infradata is een bekroonde Pulse Secure partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer