Palo Alto Networks

Wildfire Malware Analysis

Vind en stop onbekende aanvallen automatisch

Gebruik wereldwijde intelligentie om een stap voor te blijven

De door de cloud geleverde WildFire®-software voor malwareanalyse maakt gebruik van gegevens- en dreigingsinformatie van de grootste wereldwijde gemeenschap in de branche en past geavanceerde analyses toe om onbekende dreigingen automatisch te identificeren en aanvallers op hun sporen te houden.

Automatisch zero-day exploits en malware voorkomen

Traditionele malware-analyse en sandbox-technieken houden simpelweg geen gelijke tred met nieuwe exploits. WildFire gaat verder dan de legacy-technologie om je een stap voor te blijven. Het maakt gebruik van gedeelde community-afkomstige dreigingsgegevens en geavanceerde analyse en deelt onmiddellijk beschermingen over het netwerk, eindpunt en cloud. Krijg gemoedsrust in de wetenschap dat WildFire automatisch elke vijf minuten bescherming biedt, waardoor succesvolle cyberaanvallen worden voorkomen.

Palo Alto Wildfire Diagram

Detecteer onbekende bedreigingen met behoud van privacy

WildFire identificeert onbekende dreigingen met behulp van gedeelde gegevens van de grootste onderneming voor analyse van malware in de branche, inclusief bedreigingen die zijn ingediend via het netwerk, eindpunt, cloud en externe partners. De service zorgt voor gegevensprivacy door flexibele opties voor het verzamelen van gegevens, waaronder regionale clouds, clouds van overheden, hybride en on-premises analysemogelijkheden. Het bespaart ook beveiligingsanalisten tijd met gedetailleerd inzicht in het gedrag van geïdentificeerde bedreigingen.

Palo Alto Wildfire Map

Blijf op de hoogte van nieuwe aanvalstechnieken

WildFire biedt effectieve detectie van bedreigingen met complementaire analyse-engines, waaronder machine learning en statische, dynamische en andere geavanceerde analysemogelijkheden. Het stopt geavanceerde aanvallen met ingebouwde ontwijkingspreventie met behulp van een aangepaste hypervisor en bare metal-analyse, plus het houdt je voor op aanvallers met innovatieve nieuwe detectiemotoren - zonder impact op de bedrijfsvoering.

Dreigingspreventie automatiseren

Met WildFire krijg je onmiddellijk geautomatiseerde beveiligingen over het platform en stop je malware, schadelijke URL's, DNS en C2. Je schakelt gewoon WildFire in en het houdt je organisatie veilig zonder enige operationele impact op de volgende generatie firewalls of andere Palo Alto Networks-services. Je kunt ook meer informatie over dreigingen krijgen, inclusief toeschrijving en context, met behulp van bedreigingsinformatie van AutoFocus.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer