Palo Alto Networks

URL Filtering voor Web Security

Ga verder dan de basisprincipes van internetbeveiliging

 Om webbedreigingen zoals phishing-links in e-mails, malware-infecties en websites met exploitkits te bestrijden, implementeren teams van oudsher stand-alone proxies of webfilteringstools. Maar deze puntproducten resulteren in ernstige beveiligingslacunes - en beleidsbeheer wordt steeds complexer. Het is tijd voor een slimmere, meer geavanceerde aanpak.URL-filtering identificeert bedreigingen via een unieke combinatie van statische analyse en machine learning. Geautomatiseerde beveiligingen blokkeren de toegang tot kwaadwillende sites die malware en stelen bevatten, waardoor blootstelling aan aanvallen wordt geminimaliseerd. Nieuwe kwaadwillende URL's worden voortdurend ontdekt met behulp van meerdere complementaire technieken, waaronder native-integratie met WildFire.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Bescherm je bedrijf tegen webbedreigingen

URL-filtering voorkomt toegang tot gevaarlijke websites, beschermt gebruikers door aanvallen op het web automatisch te verijdelen en handhaaft naleving via op beleid gebaseerde webtoegang.

Lever geavanceerde bescherming

Voorkom in-process-inloggerelateerde diefstal, blokkeer schadelijke bestanden en minimaliseer andere aanvalsmogelijkheden; beveiligingsmaatregelen voor recent ontdekte bedreigingen automatisch bijwerken om de effectiviteit van beveiliging te maximaliseren.

Maximaliseer operationele efficiëntie

De noodzaak elimineren om extra hardware voor webbeveiliging te implementeren en te beheren, het beheer van regels radicaal te vereenvoudigen en gebruikers te beschermen zonder de snelheid van webgebaseerde applicaties op te offeren.

Credential Based Attacks Voorkomen

Palo Alto Networks Web Security

URL Filtering works as part of the Palo Alto Networks Security Operating System to prevent credential based attacks. Not only do we block access to known phishing sites, but we identify and prevent attempts to steal credentials by stopping users from submitting password-based corporate credentials to unknown sites.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer