Palo Alto Networks

VM-Serie Virtuele Next-Generation Firewalls

VM-Serie: beveiliging van de volgende generatie voor privé- en openbare clouds

De VM-Series is een gevirtualiseerde vormfactor van onze volgende generatie firewall die kan worden ingezet in een reeks private en publieke cloud computing-omgevingen op basis van technologieën van VMware®, Amazon® Web Services, Microsoft®, Citrix® en KVM.

 VM-Series Private Cloud Public Cloud

De VM-Serie analyseert in één doorgang alle verkeer in eigen beheer om de applicatie-identiteit, de inhoud binnen en de gebruikersidentiteit te bepalen. Deze kernelementen van uw bedrijf kunnen vervolgens worden gebruikt als een integraal onderdeel van uw beveiligingsbeleid, waardoor u uw veiligheidsefficiëntie kunt verbeteren via een positief controlemodel en de reactietijd van uw incidenten kunt verminderen door volledige zichtbaarheid van applicaties in alle poorten.

In zowel privé- als openbare cloudomgevingen kan de VM-reeks worden ingezet als perimetergateway, een IPsec VPN-eindpunt en een segmentatiegateway, ter bescherming van uw workloads met toepassingsbeperking en preventiepreventiebeleid.

Beveiliging van de volgende generatie voor uw gevirtualiseerde datacenter

De VM-Serie combineert de nieuwste generatie firewallbeveiliging en geavanceerde bedreigingspreventie om uw gevirtualiseerde omgevingen te beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen. De VM-Serie analyseert in één doorgang alle verkeer in eigen beheer om de applicatie-identiteit, de inhoud binnen en de gebruikersidentiteit te bepalen.

Deze kernelementen van uw bedrijf kunnen vervolgens worden gebruikt als een integraal onderdeel van uw beveiligingsbeleid, waardoor u uw beveiligingsefficiëntie kunt verbeteren door middel van een positief controlemodel en de reactietijd van incidenten kunt verminderen door volledig inzicht te krijgen in toepassingen in alle poorten.

De private cloud beveiligen

Gedefinieerd als een omgeving waarin u verantwoordelijk bent voor het beheer van alle aspecten van de virtualisatie, hardware, compute, netwerken en beveiliging, wordt een private cloud vaak als synoniem beschouwd voor uw datacenter, en in feite zijn veel datacenters 100 procent gevirtualiseerd met behulp van VMware, Microsoft Hyper-V®, KVM of andere private cloud-technologieën.

Met de VM-serie kunt u uw privécloudinfrastructuur beschermen met behulp van het toepassingsbeleid en tegelijk bekende en onbekende bedreigingen voorkomen. De VM-serie ondersteunt de volgende private cloud-omgevingen: VMware ESXi ™ en NSX®, Citrix NetScaler® SDX ™, Microsoft Hyper-V en KVM / OpenStack®.

De openbare cloud beveiligen

Gedefinieerd als een kant-en-klare computer-, netwerk- en opslagomgeving, bieden openbare cloud-aanbiedingen, zoals AWS®, Microsoft Azure of Google® Cloud, alomtegenwoordige toegang tot gebruikers, snelle schaalbaarheid om workload "bursts" en infrastructuurconsistentie aan te pakken. In een openbare cloud is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw applicaties en gegevens worden beschermd tegen aanvallers, en dat is waar de VM-Series kan helpen.

De VM-serie beschermt uw openbare cloudimplementatie met behulp van het toepassingsbepalingsbeleid en voorkomt tegelijkertijd bekende en onbekende bedreigingen. De VM-serie ondersteunt de volgende openbare cloudomgevingen: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en VMware vCloud® Air ™.

VM Series Public Cloud

Beschermen van missiekritieke applicaties en gegevens met behulp van Zero Trust-principes

Best practices voor beveiliging vereisen dat uw bedrijfskritieke applicaties en gegevens in beveiligde segmenten worden geïsoleerd met behulp van Zero Trust-principes ("never trust, always verify") als middel om de toegang te controleren.

Met onze op zones gebaseerde beleidsarchitectuur kunt u de VM-serie gebruiken om toegangsbesturingsbeleid op te stellen op basis van de toepassing en de gebruiker, waardoor de toepassingen effectief worden gesegmenteerd en het oost-westverkeer tussen virtuele machines wordt beschermd.

Het blokkeren van laterale bewegingen van cyberdreigingen

De cyberdreigingen van tegenwoordig brengen vaak een individueel werkstation of gebruiker in gevaar en gaan vervolgens over het netwerk op zoek naar een doelwit. Binnen uw virtuele netwerk verplaatsen cyberdreigingen zich zijwaarts van VM naar VM op een oost-west-manier, waardoor uw bedrijfskritieke applicaties en gegevens in gevaar komen.

Door controle op applicatieniveau uit te voeren met behulp van Zero Trust-principes tussen VM's, wordt de bedreigingsvoetafdruk verkleind terwijl beleid wordt toegepast om zowel bekende als onbekende bedreigingen te blokkeren.

Beveiliging die in de vaart blijft met uw bedrijf

Voor het automatiseren van firewallimplementaties en beleidsupdates, kunt u een combinatie van bootstrapping, een XML API en ingebouwde beheerfuncties gebruiken om volledig geconfigureerde firewalls binnen enkele minuten te implementeren en dynamisch beveiligingsupdates te genereren op basis van wijzigingen in de werklast.

Panorama ™ netwerkbeveiligingsbeheer stelt u in staat uw VM-Series-implementaties centraal te beheren, samen met uw fysieke beveiligingsapparatuur, en zorgt zo voor consistentie en samenhang van het beleid. Rijke, gecentraliseerde logging- en rapportagemogelijkheden bieden inzicht in gevirtualiseerde applicaties, gebruikers en content.

De VM-serie

De VM-serie bestaat uit vijf modellen die een door de App-ID ™ -technologie verwerkte throughput leveren die varieert van 200 Mbps voor de VM-50 tot 16 Gbps voor de VM-700. Bezoek de vergelijkingsfunctie voor firewalls voor meer informatie over de prestaties en capaciteiten van de VM-serie.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

VM-Serie kenmerken

Bescherm bedrijfskritieke applicaties en data

De VM-Serie isoleert je kritieke applicaties en gegevens in beveiligde segmenten met behulp van segmentatie op basis van Zero Trust-principes als middel om toegang te controleren. Onze op zones gebaseerde beleidsarchitectuur stelt u in staat om toegangscontrolebeleid op te bouwen op basis van de toepassing en de gebruiker, waardoor de applicaties effectief worden gesegmenteerd en het oost-westverkeer tussen virtuele machines wordt beschermd.

Blokkeer de zijwaartse beweging van cyberdreigingen

Binnen je virtuele netwerk verplaatsen cyberdreigingen zich zijwaarts van VM naar VM op een oost-west-manier, waardoor uw bedrijfskritieke applicaties en gegevens in gevaar komen. Met de VM-Serie kunt u op besturing op toepassingsniveau gebruikmaken van Zero Trust-principes tussen uw workloads om de bedreigingsvoetafdruk te verkleinen en beleid toe te passen om bekende en onbekende bedreigingen te blokkeren.

Automatiseer beveiliging zodat deze gelijke tred houdt met uw bedrijf

Met automatiseringsfuncties uit de VM-serie kun je de implementatie van de volgende generatie beveiliging in je private en openbare clouds versnellen. Bootstrapping kan bijvoorbeeld automatisch een VM-serie voorzien van een werkende configuratie, compleet met licenties en abonnementen, en vervolgens automatisch de firewall registreren met Panorama ™ -beheer. Je kunt configuratiewijzigingen van de VM-serie ook automatiseren om updates van het beveiligingsbeleid dynamisch te stimuleren met behulp

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer