Palo Alto Networks

Panorama Network Security Management

Simplified, Powerful Policy

Met Panorama Network Security Management kun je alle firewallverkeer bekijken, apparaatconfiguratie beheren, algemene beleidsregels pushen en rapporten over patronen of incidenten genereren - allemaal vanuit één centrale locatie.

Panorama ™ netwerkbeveiligingsbeheer biedt statische regels en dynamische beveiligingsupdates in een steeds veranderend dreigingslandschap. Verlaag de werklast van de beheerder en verbeter je algehele beveiligingshouding met één regelbasis voor firewall, bedreigingspreventie, URL-filtering, toepassingsbewustzijn, gebruikersidentificatie, bestandsblokkering en gegevensfiltering.

Panorama Lightboard

Met Panorama Network Security Management kun je vanuit één centrale locatie je gedistribueerde netwerk van onze firewalls beheren. Bekijk al je firewallverkeer, beheer alle aspecten van de apparaatconfiguratie, push globaal beleid en genereer rapporten over verkeerspatronen of beveiligingsincidenten - allemaal vanaf een enkele console.

Panorama is beschikbaar als een speciaal beheerapparaat of als een virtuele machine. Samenvattend biedt Panorama:

 • Gestroomlijnd beleidsbeheer
 • Vereenvoudigde bewerkingen
 • Ongeëvenaarde zichtbaarheid van netwerken en bedreigingen
 • Uitgebreide logboekverzameling inclusief logboeken van al je volgende Next-Gen Firewalls en Traps ™ geavanceerde eindpuntbeveiliging
 • Flexibele inzetmogelijkheden

Enterprise-Klasse Management

De beheerfuncties in Panorama stroomlijnen de administratieve inspanningen en duplicatie in verband met de inzet en configuratie van de volgende generatie firewalls op meerdere locaties. De belangrijkste hoogtepunten van de managementfuncties van Panorama voor bedrijven zijn:

 • Enkele beveiligingsregelbasis voor firewall, bedreigingspreventie, URL-filtering, toepassingsbewustzijn, gebruikersidentificatie, bestandsblokkering en gegevensfiltering.
 • Ondersteuning voor multilevel apparaatgroepen en managementtoegangssegmentatie, om complexe organisatiestructuren aan te passen.
 • Gestroomlijnde apparaat- en netwerkconfiguratie met sjabloonstapels.
 • Visuele en intuïtieve regelgroepering met een op tags gebaseerde browser.
 • Eenvoudige configuratie van apparaten importeren van individuele of pre-productie firewalls.
 • Panoramabeheerders kunnen logactiviteiten snel bekijken, zelfs van eindpuntverkeer, en resultaten kunnen worden opgeslagen voor toekomstige vragen of worden geëxporteerd voor verdere analyse.

Superieure Zichtbaarheid

Het gebruik van de ACC (Application Command Center) van Panorama biedt je een zeer interactieve, grafische weergave van de toepassing, URL, dreiging en gegevensverkeer in je gehele Palo Alto Networks-implementatie.

De ACC bevat een weergave met tabbladen van netwerkactiviteit, bedreigingsactiviteit en geblokkeerde activiteit. Elk tabblad bevat relevante widgets voor een betere visualisatie van verkeerspatronen op je netwerk. Je kunt aangepaste tabbladen maken, die widgets bevatten die u in staat stellen om dieper in te gaan op de informatie die het belangrijkst is voor de beheerder.

De ACC biedt een uitgebreide, volledig aanpasbare weergave van niet alleen actuele, maar ook historische gegevens.

Flexibele implementatieopties

Panorama biedt flexibele en schaalbare inzetmogelijkheden. Met het M-100-apparaat kun je Panorama-beheer en logboekfuncties op een speciaal apparaat implementeren, of je kunt de functies op een gedistribueerde manier scheiden voor betere prestaties en schaalbaarheid.

De M-500 met grote capaciteit biedt uitstekende prestaties en schaalbaarheid met front-to-back luchtstroom en dubbele voedingen, waardoor deze ideaal is voor gebruik in datacenters.

Je kunt Panorama gebruiken als een virtueel apparaat op VMware® ESXi ™, zodat u uw virtualisatie-initiatieven kunt ondersteunen en rackruimte kunt consolideren.

Voor grotere, gedistribueerde implementaties kunnen zowel de M-100 als de M-500-apparaten worden gebruikt als logboekverzamelaars om het logboekverzamelingsproces te stroomlijnen.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer