Palo Alto Networks

Palo Alto K2-Serie

5G-Ready Next-Generation Firewall

Geavanceerde dreigingspreventie om implementaties van 5G- en IoT-mobiele netwerken te beveiligen

K2-serie 5G-Ready Next-Generation-firewalls voorkomen succesvolle cyberaanvallen gericht op mobiele netwerkdiensten, IoT-apparaten en abonnees door robuuste, preventiegerichte beveiliging te bieden om veerkrachtige en hoogwaardige mobiele netwerken te bouwen voor een veilige 5G digitale economie.

Introductie van de K2-serie: verken de mogelijkheden van 5G en IoT met vertrouwen

De overstap naar 5G creëert storende zakelijke kansen voor exploitanten van mobiele netwerken, maar vergroot ook het aantal potentiële inbraakpunten, waardoor de impact op de beveiliging groter wordt.

De nieuwe K2-reeks biedt mobiele netwerkoperators volledige zichtbaarheid en controle met geautomatiseerde beveiligingshandhaving op alle netwerklocaties, zodat je de nieuwe mogelijkheden van 5G-mobiele netwerken met vertrouwen kunt maximaliseren. Lees hoe de K2-serie volledige bescherming, consistent beheer en doorvoersnelheid van maximaal 1 Tbps combineert, met behulp van speciale verwerking en geheugen voor de belangrijkste functionele gebieden van netwerken, beveiliging, preventie en beheer van bedreigingen.

K2-Series Kenmerken

Uitgebreide zichtbaarheid en granulaire controle

Krijg volledige zichtbaarheid en controle over alle lagen, inclusief signalering, gegevens en stuurvlak, met zichtbaarheid van toepassingslagen in mobiele tunnels. Subscriber (IMSI) en device (IMEI) -correlatie met bedreigingen helpt bij het identificeren van geïnfecteerde abonnees en apparaten, terwijl actiegerichte inzichten mogelijk zijn voor snellere beveiligingsproblemen.

Beveiligingsautomatisering voor een snelle reactie

Maak optimaal gebruik van geautomatiseerde, cloudgebaseerde bedreigingsinformatie, mogelijk gemaakt door machine learning en AI, waarmee teams realtime kunnen reageren op bedreigingen in netwerken op wereldwijde schaal. Serviceproviders kunnen onbekende malware identificeren die hun netwerken overschrijdt en deze analyseren op basis van honderden schadelijke gedragingen om geautomatiseerde beveiligingen af te leveren.

Netwerkbehendigheid met NFV die klaar is voor de cloud

Cloud-ready platform met dezelfde functies voor zowel hard- als softwareformaatfactoren om te zorgen voor consistente beveiligingshandhaving op alle netwerklocaties en ondersteuning voor opkomende 5G-architecturen. Ondersteuning voor open API, operationele eenvoud, gebruiksgemak en integratieparaatheid met NFV / SDN-ecosystemen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer