Palo Alto Firewalls

NextWave Diamond Partner

De nieuwe manier van high-performance beveiliging.

Fundamentele verschuivingen in toepassingsgebruik, gebruikersgedrag en complexe, ingewikkelde netwerkinfrastructuur creëren een dreigingslandschap dat zwakke punten blootlegt in traditionele netwerkbeveiliging. Je gebruikers willen toegang hebben tot een toenemend aantal toepassingen, die werken op een breed scala aan apparaattypen, vaak met weinig aandacht voor de bedrijfs- of beveiligingsrisico's. Ondertussen vragen datacenter uitbreidingen, netwerksegmentatie, virtualisatie en toenemende mobiliteit je om opnieuw na te denken over hoe je de toegang tot toepassingen en gegevens mogelijk maakt en tegelijkertijd jouw netwerk beschermt tegen een nieuwe geavanceerdere bedreigingen en aanvallen die traditionele beveiligingsmechanismen ontwijken.

Normaal gesproken had je twee basiskeuzes: blokkeer alles in het belang van netwerkbeveiliging of schakel alles in het belang van jouw bedrijf in. Deze keuzes lieten weinig ruimte voor een compromis. Het Next-Generation beveiligingsplatform van Palo Alto Networks® bied je een manier om de applicaties die uw gebruikers nodig hebben veilig in te schakelen  ​​en beveiligingsbedreigingen te voorkomen.

De Next-Generation Firewalls van Palo Alto vormen de kern van het Next-Generation Security Platform, die vanaf de grond af ontworpen is om de meest geavanceerde bedreigingen aan te pakken. De Next Generation-Firewall inspecteert al het verkeer, inclusief toepassingen, bedreigingen en inhoud, en verbindt het met de gebruiker, ongeacht de locatie of het apparaattype. De applicatie, inhoud en gebruiker worden een integraal onderdeel van jouw bedrijfsbeveiligingsbeleid. Het resultaat is de mogelijkheid om beveiliging af te stemmen op de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Met ons Next-Generation Security Platform verlaag je de responstijden op incidenten, ontdek je onbekende bedreigingen en stroomlijn je de implementatie van beveiligingsnetwerken.

  • Applicaties, gebruikers en inhoud veilig inschakelen door alle verkeer te classificeren, de zakelijke use case te bepalen en beleid toe te wijzen om toegang tot relevante applicaties toe te staan ​​en te beveiligen, inclusief software-as-a-service (SaaS) -toepassingen.
  • Voorkom bedreigingen door ongewenste toepassingen te elimineren om je bedreigingsvoetafdruk te verkleinen en doelgericht het beveiligingsbeleid toe te passen op bekend misbruik, virussen, spyware, botnets en onbekende malware (APT's) te blokkeren.
  • Bescherm uw datacenters door de validatie van applicaties, isolatie van gegevens, controle over frauduleuze applicaties en high-speed threat prevention.
  • Veilige publieke en private cloud omgevingen met verhoogde zichtbaarheid en controle; Implementeer, handhaaf en onderhoud beveiligingsbeleid in hetzelfde tempo als jouw virtuele machines.
  • Omarm veilig mobiele computers door het Next-Generation-beveiligingsplatform uit te breiden naar gebruikers en apparaten, ongeacht waar ze zich bevinden.

Zichtbaarheid en controle

Onze Next Generation-Firewall classificeert al het verkeer, inclusief gecodeerd verkeer, op basis van applicatie, applicatie-functie, gebruiker en inhoud. Je kunt een uitgebreid, nauwkeurig beveiligingsbeleid opstellen, waardoor toepassingen veilig kunnen worden gebruikt. Hierdoor kunnen alleen geautoriseerde gebruikers goedgekeurde applicaties uitvoeren, waardoor de kans op cybercrime in de hele organisatie sterk wordt beperkt.

De Next Generation-Firewalls van Palo Alto Networks zijn ontworpen om applicaties veilig te kunnen gebruiken en moderne bedreigingen te voorkomen. Onze aanpak identificeert al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, content en apparaten, en laat je jouw bedrijfsbeleid aanpassen in de vorm van gemakkelijk te begrijpen beveiligingsregels.

Flexibele implementatieopties en native integratie met ons next-generation platform breiden de beleidshandhaving en cyberbeveiliging uit naar overal waar jouw gebruikers en hun gegevens zich bevinden: in uw netwerk, op uw endpoints en in de cloud.

Superieure architectuur, superieure voordelen

  • Volledige zichtbaarheid en nauwkeurige controle: onze Next Generation-Firewall bieden volledig inzicht in al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, inhoud en apparaten.
  • Geautomatiseerde beveiliging: innovatieve functies verminderen handmatige taken en verbeteren jouw beveiliging, bijvoorbeeld door bescherming tegen voorheen onbekende bedreigingen in bijna realtime te verspreiden, een reeks gerelateerde dreigingen aan elkaar te koppelen om een ​​waarschijnlijke aanval op uw netwerk aan te geven en dynamische adresgroepen in beveiligingsregels om te voorkomen dat server-IP-adressen regelmatig worden bijgewerkt.
  • Bescherming voor uw gebruikers en gegevens overal: onze Next Generation-Firewalls zijn geïntegreerd met ons beveiligingsplatform, dat geavanceerde en onbekende dreigingen voorkomt, ongeacht waar de gebruikers en gegevens zich bevinden in jouw netwerk, op jouw endpoints en in de cloud.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer