Palo Alto Networks

Palo Alto Magnifier Behavioral Analytics

Zoek snel aanvallen op met cloud-geleverde analyses en machine learning.

Transformeer de manier waarop je aanvallers in jenetwerk detecteert en uitroeit

De gedragsanalyses van Magnifier passen machinaal leren op cloudschaal toe op rijke netwerk-, eindpunt- en cloudgegevens, zodat je snel gerichte aanvallen, misbruik van voorkennis en aangetaste eindpunten kunt vinden en stoppen.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Detecteer, onderzoek en reageer razendsnel

Detecteer automatisch lopende aanvallen

Magnifier onthult de acties die aanvallers niet kunnen verbergen door gebruikers- en apparaatgedrag te profileren en anomalieën te identificeren die op actieve aanvallen wijzen. Door het integreren van metadata die zijn verzameld van het Next-Generation Security Platform met algoritmen voor aanval detectie, kun je met Magnifier post-inbraakactiviteit met precisie detecteren.

Onderzoeken versnellen

Magnifier produceert een klein aantal nauwkeurige meldingen met gebruikers-, applicatie- en apparaatcontext, zodat je onderzoeken sneller kunt uitvoeren. Om bedreigingen te bevestigen, ondervraagt Magnifier automatisch endpoints om het uitvoerbare bestand te vinden dat een aanval heeft geïnitieerd. WildFire® cloud-gebaseerde dreigingsanalyse bepaalt of het uitvoerbare bestand schadelijk is.

Sluit bedreigingen snel af

Je beveiligingsteam kan getroffen apparaten blokkeren en de toegang tot kwaadwillende sites beperken met de Next-Gen firewalls van Palo Alto Networks®. Snelle sanering stelt je veiligheidsanalisten in staat aanvallen te stoppen voordat de schade is aangericht, waardoor je analisten in helden veranderen.

Registreer alle benodigde gegevens zonder compromis

Magnifier maakt gebruik van Palo Alto Networks Logging Service voor efficiënte, schaalbare cloudgebaseerde logboekopslag. Het biedt een operationeel efficiënte en kosteneffectieve manier om de grote hoeveelheden gegevens op te slaan die nodig zijn voor gedragsanalyses.

Overwin aanvallers met cloudflexibiliteit

Palo Alto Networks kan de cloud gebruiken en kan nieuwe detectiealgoritmen aan alle gebruikers tegelijk beschikbaar stellen, snel feedback ontvangen en zo nodig detectiealgoritmen aanpassen. De cloudgebaseerde architectuur van Magnifier maakt snelle innovatie mogelijk en zorgt ervoor dat u aanvallers een stap voor blijft.

Moeiteloos aanbieden vanuit de Cloud Services Portal

Omdat Magnifier wordt uitgevoerd als een toepassing op het Toepassingsraamwerk, kun je het snel implementeren vanuit de Cloud Services Portal. Je kunt ook meteen profiteren van gegevens in de logboekregistratie, maar ook van dreigingsinformatie, dreigingsanalyses en meer.

Krijg volledige context om aanvallen snel te verifiëren

Palo Alto Networks Magnifier

Stop de dreigingen die leiden tot kostbare inbreuken

Gerichte aanvallen

Magnifier detecteert de abnormale activiteiten die aanvallers uitvoeren terwijl ze zich door het netwerk verplaatsen op zoek naar waardevolle gegevens.

Schadelijke Insiders

Door gedrag te profileren, identificeert Magnifier gedragsanomalieën, zoals interne verkenning en misbruik van referenties, om aanvallen te herkennen.

Risicogedrag

Met Magnifier kan je organisatie de beste beveiligingsmethoden volgen door gebruikersactiviteiten te bewaken en riskant gedrag te identificeren.

Gecompromitteerde endpoint

Magnifier detecteert het gedrag van malware en bevestigt infecties met Pathfinder-eindpuntanalyse en WildFire-analyse van bedreigingsanalyses.

Realiseer de kracht van het application framework

Magnifier maakt deel uit van het Application Framework van Palo Alto Networks, waarmee je snel de nieuwste cybersecurity-innovaties als apps kunt gebruiken. Het toepassingsraamwerk maakt het eenvoudig om door de cloud geleverde functies, zoals Magnifier, te gebruiken, zodat je direct beveiligingswaarde kunt behalen en minder tijd hoeft te besteden aan provisioning en beheer van infrastructuur.

Palo Alto Networks

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer