Palo Alto Networks

Palo Alto GlobalProtect

Next-Gen Beveiliging voor alle gebruikers en netwerken

Je netwerken en gebruikers zijn veel verder gegaan dan de bescherming die geboden wordt door de traditionele netwerkbeveiliging. Het gedistribueerde karakter van je organisatie creëert inconsistenties in het beveiligingsbeleid en introduceert operationele lasten. GlobalProtect lost het probleem op door de beveiligingen van ons beveiligingsplatform van de volgende generatie uit te breiden naar je externe netwerken en mobiele gebruikers met twee inzetopties.

GlobalProtect cloud service

Om consistent beveiligingsbeleid uit te breiden naar externe netwerken en mobiele gebruikers op een operationeel efficiënte manier, kun je gebruikmaken van de GlobalProtect-cloudservice, een cloudgebaseerde beveiligingsinfrastructuur die is gebaseerd op Palo Alto's volledige reeks Next-Gen beveiligingsfuncties. Na een gedeeld eigendomsmodel wordt de cloudservicestructuur van GlobalProtect beheerd door Palo Alto Networks terwijl je het proces van het toevoegen van locaties, gebruikers en het inzetten van beveiligingsbeleid beheert via Panorama. GlobalProtect-cloudservice kan worden gebruikt in combinatie met het GlobalProtect-abonnement dat wordt gebruikt op uw bestaande next-generation-firewalls, zodat je gebruikers op transparante wijze kunnen schakelen tussen gateway's van klanten en GlobalProtect-cloudservice.

GlobalProtect subscription

Om uw mobiele gebruikers te beschermen, ongeacht hun locatie of apparaat dat in gebruik is, kan het GlobalProtect-abonnement worden geïmplementeerd op de volgende generatie firewalls die het eigendom zijn van en beheerd worden door uw organisatie. Door GlobalProtect in je netwerk van volgende generatie firewalls te implementeren, kun je precies de capaciteit gebruiken waar je bedrijf het nodig heeft, in de configuratie die je wil.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer