XDR

Ga op jacht en stop cyberaanvallen door detectie en reactie op je netwerk-, endpoint- en cloudactiva uit te breiden.

Beveiligingsteams worden geconfronteerd met een reeks problemen bij het voorkomen van datalekken. Onder hen: te veel waarschuwingen, te weinig veiligheidsanalisten, eng gerichte hulpmiddelen, gebrek aan integratie en tijd. Hoe meer we reageren, hoe verder we achter raken. Het is tijd voor een andere aanpak.

Palo Alto Networks introduceert een baanbrekende benadering van SOC zichtbaarheid, onderzoek en snelle oplossing - XDR, detectie en respons waarbij de "X" staat voor elke databron, of dit nu een netwerk, eindpunt of cloud is. XDR biedt zichtbaarheid aan het beveiligingsteam over alle aspecten van de infrastructuur, doorbreekt de silo's en biedt een holistisch beeld van de activiteiten van de organisatie om de beveiligingsactiviteiten en -houding te verbeteren.

Cortex XDR - Investigation & Response stelt uw beveiligingsteam in staat om snel geavanceerde aanvallen op te sporen en uw verdedigingen aan te passen om toekomstige bedreigingen te elimineren. XDR versnelt alarmtriage en reactie op incidenten door een volledig beeld te geven van elke aanval en de oorzaak automatisch voor u te onthullen.

 

De Cortex XDR van Palo Alto Networks zal:

  • Detecteer bedreigingen nauwkeurig door rijke gegevens te analyseren met gedragsanalyses en machine learning.
  • Geef een volledig beeld van elk incident en onthul de oorzaak om het onderzoek te versnellen.
  • Versnel insluiting door nauwe integratie met handhavingspunten, zodat je aanvallen kunt stoppen voordat de schade is aangericht.

Onderzoek events snel

Cortex XDR - Investigation & Response biedt 's werelds eerste cloudgebaseerde detectie- en reactie-app die native netwerk-, eindpunt- en cloudgegevens integreert. Het versnelt het onderzoek door gegevens te correleren en de volledige context van elk incident te bieden, waarbij de complexiteit en handmatige analyse worden voorkomen die silo-tools met zich meebrengen, zoals eindpuntherkenning en -respons (EDR).

Je analisten kunnen onmiddellijk de oorzaak, reputatie en volgorde van gebeurtenissen bekijken die aan elke waarschuwing zijn gekoppeld, waardoor het ervaringsniveau dat nodig is voor nauwkeurige alarmvalidatie, wordt verlaagd. Een forensische tijdlijn van aanvalsactiviteit biedt uitvoerbare details voor incidentonderzoeken, waardoor analisten de omvang, schade en de volgende stappen in seconden nauwkeurig kunnen bepalen.

Zoek dreigingen op met krachtige zoekhulpmiddelen

Cortex XDR - Investigation & Response stelt je beveiligingsteam in staat om zoekopdrachten te doorzoeken, in te plannen en zelfs op te slaan om moeilijk te vinden bedreigingen in je netwerk, endpoints en cloudgegevens te identificeren. Flexibele zoekmogelijkheden stellen je analisten in staat om te zoeken naar bedreigingen en zelfs te zoeken naar indicatoren van compromis (IoC's) zonder een nieuwe querytaal te hoeven leren.

Gegevens verzamelen en de handhaving coördineren, is een fluitje van een cent met deze cloud-gebaseerde detectie- en respons-app. Het bevat Traps eindpuntbeveiliging en responsagenten, waarmee je toonaangevende endpoint-beveiliging op al je apparaten kunt bieden, inclusief servers, workloads en mobiele apparaten. Traps voorkomt tegelijkertijd malware en exploits en fungeert tegelijkertijd als sensor- en handhavingspunt voor detectie en respons. Traps gaat verder dan de hedendaagse next-gen antivirusproducten door gebruik te maken van meerdere methoden om kwaadaardig gedrag te identificeren en te integreren met de WildFire®-malwarespreventie-service voor geautomatiseerde cloud-gebaseerde dreigingsanalyses.

Maak gebruik van de kracht van het platform voor zichtbaarheid, schaal en snelheid

Als onderdeel van Cortex biedt Cortex XDR - Investigation & Response:

  • Eenvoudige implementatie en beheer als een app in de Cortex-hub.
  • Onbeperkte licenties van Traps ™ geavanceerde endpointbescherming en -respons om malware, ransomware en exploits te stoppen.
  • Toegang tot de Cortex XDR - Analytics-app, die geautomatiseerde attackdetectie biedt, mogelijk gemaakt door machinaal leren over netwerk-, eindpunt- en cloudgegevens.

Implementatie van taken vereenvoudigen en stroomlijnen

Als een op de cloud gebaseerde applicatie, Cortex XDR - Investigation & Response overwint niet alleen de schaalvergroting van on-premises analyses, maar laat je ook voor te blijven met aanvallers met cloudflexibiliteit. Het maakt gebruik van Cortex Data Lake als een schaalbare, operationeel efficiënte en kosteneffectieve manier om de grote hoeveelheden gegevens op te slaan die nodig zijn voor analyse en AI.

XDR-detectie en responsvoordelen

XDR is ontworpen om voor en met de SOC te werken. Het biedt drie belangrijke voordelen: onbeperkte zichtbaarheid, vereenvoudigde beveiligingsoperaties en een fors hoger rendement op beveiligingsinvesteringen.

Onbeperkte zichtbaarheid om onopvallende bedreigingen sneller te vinden

XDR onthult afwijkende activiteit door het gedrag van gebruikers, entiteiten en acties in alle gegevensbronnen te correleren. Het vermindert de complexiteit van dreigingenjachten door krachtige zoekmogelijkheden, rijke attributie en gegevenscorrelatie te bieden. XDR automatiseert de ontdekking van actieve of eerdere bedreigingen met behulp van big data-analyse over endpoint-, netwerk-, cloud- en externe intelligentie, en convergeert onbekende detectie van bedreigingen naar één locatie voor de SOC.

Vereenvoudig de beveiligingsactiviteiten in Triage, onderzoek en respons

XDR versnelt en vereenvoudigt onderzoeken door de activiteitenketen voor elke gebeurtenis te visualiseren om automatisch de onderliggende oorzaken te onthullen en praktische forensische details te bieden voor alle beveiligingsanalisten. Het elimineert alarmmoeheid door onderzoekresultaten te correleren met alle beveiligingswaarschuwingen van welke technologie dan ook, waardoor minder ervaren analisten meer en sneller kunnen doen. XDR reageert op actieve bedreigingen en voorkomt toekomstige succesvolle aanvallen via gecoördineerde handhaving over uw netwerk, clouds en eindpunten, waardoor analisten worden bevrijd van handmatige werkzaamheden en meer tijd wordt gelaten voor het opsporen van bedreigingen.

Verhoog het rendement van Cyber Security Investments drastisch

XDR fungeert als een krachtvermenigvuldiger voor het team van beveiligingsanalisten, waarbij werkstromen worden gestroomlijnd en de tijd en complexiteit van gebeurtenistriage, incidentonderzoek, reactie en jacht worden verkort. Hiermee kunnen beveiligingshulpmiddelen samenwerken om problemen automatisch aan te pakken, gebruik te maken van rijke gegevens en informatie over bedreigingen. XDR versterkt preventie door de kennis die is opgedaan bij elk onderzoek toe te passen op het verbeteren van verdedigingen en het voorkomen van aanvullende waarschuwingen of soortgelijke bedreigingen, morgen.

 

Belangrijkste voordelen van XDR

Ontdek bedreigingen

Zoek onopvallende bedreigingen sneller met analyses via netwerk, cloud en eindpunt

Vereenvoudig onderzoek

Onderzoek en reactie vereenvoudigd voor onbekende en bekende bedreigingen

Verbeterde operaties

Verbeter radicaal beveiligingsoperaties en rendement op beveiligingsinvesteringen

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer