PON Nokia

Vereenvoudig en versnel de evolutie van glasvezelnetwerken met de universele next-generation PON-aanpak

Nokia's universele next-generation PON-aanpak brengt verschillende belangrijke NG-PON-technologieën samen in één oplossing. Hiermee kan je XG-PON1, XGS-PON of TWDM-PON optische netwerkaansluitingen verbinden met behulp van één lijnkaart en een platform dat al op grote schaal wordt ingezet voor GPON. Met die oplossing kan je eenvoudige, flexibele en efficiënte netwerkupgrades uitvoeren naar 10G en hoger.

Vorm fiber om tot waardegenerator

Bij de ontwikkeling van glasvezelnetwerken gaat het niet alleen om het vergroten van de bandbreedte. Om op de lange termijn te slagen, heb je technologieën nodig waarmee je meer omzet kunt genereren, meer waarde uit het netwerk kunt halen en kosten en risico's kunt verlagen. De  aanpak van Nokia voorziet in deze behoefte door je in staat te stellen om:

  • Hergebruik van je bestaande ISAM FX-platform en externe site
  • Te kiezen uit uit 10G-smaken (symmetrisch, asymmetrisch, fixed of 'tunable')
  • Kostenefficiënt te beginnen met XGS-PON vaste optiek
  • Te upgrade tegen een kostprijs en tempo dat werkt voor jouw bedrijf
  • Implementatie te vereenvoudigen en automatiseren, met onderhoud en evolutie dankzij Access Controller

Door hun PON-oplossing van de volgende generatie in te zetten, kunt u nieuwe wegen openen naar efficiëntie, waarde en groei, alleen of in samenwerking met anderen.

Wanneer je jouw netwerk upgradet, moet je voor technologieën kiezen waarmee concurrerende services geleverd kunnen worden en je een goed investeringsrendement kunt genereren. Je moet ook een evenwicht vinden tussen denken op korte en langere termijn. Een verkeerde keuze vandaag kan in de toekomst leiden tot een dure upgrade.

Nokia's universele next-generation PON-oplossing biedt de flexibiliteit om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Je kunt aan de huidige vraag voldoen met XGS-PON-technologie die 10 / 10G- en 10 / 2.5G-bitsnelheden ondersteunt met behulp van kosteneffectieve niet-afstembare optica. Met deze aanpak kan je golflengten toevoegen aan bestaande glasvezel en inkomsten genereren met premium 10G-services.

Vervolgens kan je TWDM-PON introduceren door afstembare optica toe te voegen aan bestaande toegangsknooppunten. Met TWDM-PON kan je de bandbreedte vergroten, activiteiten stroomlijnen en co-investering vergemakkelijken.

Nokia kan je helpen een succesvolle overstap te maken naar de PON. Deze bekroonde FTTH-oplossingen zijn ingezet door meer dan 200 operators. Ze voeden enkele van de grootste en meest geavanceerde glasvezelnetwerken ter wereld. Nokia was één van waren de eersten die 10G-technologieën leverden via glasvezel, koper en kabel, ondersteund door innovaties en expertise van hun Bell Labs-onderzoekers. Nokia is toegewijd om de industrie naar het next-generation PON-tijdperk van de volgende generatie te leiden en je te helpen meer waarde uit jouw glasvezelnetwerk te halen.

Waarom universal next-generation PON?

  • Uitgebreide serviceconvergentie: stop met betalen om voor elke service een apart netwerk te beheren. Met de oplossing van Nokia kan je zakelijke en backhaul-services convergeren naar jouw residentiële netwerk. Je kan elke service ook toewijzen aan een afzonderlijke golflengte en deze in zijn eigen tempo laten evolueren.
  • Eenvoudiger co-investering en ontvlechting: Versnel de implementatie door het risico en de kosten van het uitrollen en exploiteren van een glasvezelnetwerk te delen. Met de universele next-generation PON heeft elke operator zijn eigen golflengte. Dit maakt het een uitstekende oplossing voor joint ventures, overheidsnetwerken en ontvlechtingsscenario's.
  • Wavelength Mobility: Verbeter efficiëntie door wavelength assignments vanuit het centrale kantoor te beheren. Met TWDM-PON kan je eindgebruikers naar verschillende golflengten verplaatsen om de bandbreedte opnieuw in evenwicht te brengen, uitval tijdens upgrades te voorkomen of de energiekosten tijdens daluren te verlagen.

Onze Nokia Enterprise-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Nokia Enterprise partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Infradata is een bekroonde Nokia partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Voordelen

Schaalbaarder

Speel in op de groeiende vraag naar dynamische services met petabit-schaal multilayer switching en netwerken. Nokia's Optical Networking-portfolio maakt gebruik van supercoherente technologie die meer 100G-services verpakt in elke rackeenheid, golflengte en glasvezel van transportapparatuur.

Efficiënter

Maak je netwerk efficiënt door voor elke toepassing, glasvezel en bereik hetzelfde optische transportplatform te gebruiken. De 1830 Photonic Service Switch van Nokia voldoet aan al je optische transportbehoeften. Ze vereenvoudigen ook optische netwerken met een uniform beheersysteem en een veerkrachtig, meerlagig controlevlak.

Flexibeler

Maak servicelevering flexibeler en minimaliseer de TCO van het netwerk met een meerlagig netwerk dat de tijd tot inkomsten kan verkorten. De platforms van Nokia maken gebruik van SDN-architecturen om de kracht van het meest flexibele en programmeerbare optische netwerk te benutten. Meerlaagse optische netwerkflexibiliteit biedt je ook een economisch middel om het meeste uit jouw netwerk te halen voor elke toepassing en elk type vezel.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer