Nokia Data center

Aanpassen op de veranderende vraag met telco-grade data centers

Bouw schaalbare en gedistribueerde datacenters die het beste van IT, open source en cloud combineren.

Het data center infrastructuur portfolio van Nokia stelt je in staat om aan de eisen van telco-applicaties en open, interoperabele cloudoplossingen te voldoen. Het biedt schaalbare computing van een enkele server tot 'hyperscale' voor elke use case met lean operations.

Could computing transformeert het telecomlandschap en biedt de flexibiliteit die nodig is om moderne, flexibele zakelijke kansen mogelijk te maken met beveiligde services met hoge beschikbaarheid.

Onze Nokia Enterprise-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Nokia Enterprise partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Infradata is een bekroonde Nokia partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer