Nokia Core Networks

Ontwikkel een agile, cloud-native core network

De core network technologieën van Nokia bieden de flexibiliteit, het aanpassingsvermogen en het reactievermogen dat u nodig hebt om nieuwe diensten van de volgende generatie te lanceren. Ze kunnen u helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen, waaronder 5G, mobiel breedband en IoT, met een kerninfrastructuur die de activiteiten vereenvoudigt en nieuwe business mogelijk maakt.

Onze Nokia Enterprise-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Nokia Enterprise partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Infradata is een bekroonde Nokia partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer