Nokia Anyhaul

Verandering is overal - het raakt alles en iedereen. De technologieën die ons verbinden hervormen onze wereld sneller dan ooit. En consumenten zijn de drijvende kracht - ze eisen meer, willen het nu en zullen geen slechte service accepteren.

Snel 5G kunnen aanbieden is van vitaal belang voor CSP's. Maar het is ook een veeleisende vraag voor de transport layer. Innovatieve klantervaringen en digitale diensten zijn afhankelijk van transport als fundamentele bouwsteen van een schaalbaar 5G-netwerk. Met Nokia 5G Anyhaul - Magnetron, IP, Optisch en Breedband - heb je een uitgebreide, capabele en programmeerbare 5G-transportoplossing.

Onze Nokia Enterprise-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Nokia Enterprise partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Infradata is een bekroonde Nokia partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer