Nokia Networks

Partner

Nokia ontwikkelt en levert het enige end-to-end-portfolio van netwerkapparatuur, software, services en licenties dat wereldwijd beschikbaar is.

Tot de klanten van Nokia behoren serviceproviders wiens gecombineerde netwerken 6,1 miljard abonnementen ondersteunen, evenals bedrijven in de particuliere en openbare sector die hun netwerkportfolio gebruiken om de productiviteit te verhogen en het leven te verrijken. Nokia bedient consumenten ook met technologie en devices.

Via Nokia's onderzoeksteams, waaronder de wereldberoemde Nokia Bell Labs, leiden ze de wereld om end-to-end 5G-netwerken te gebruiken die sneller en veiliger zijn. 5G-netwerken die levens, economieën en samenlevingen  revolutioneren. Nokia houdt zich aan de hoogste ethische zakelijke normen bij het creëren van technologie met een sociaal doel, kwaliteit en integriteit.

Service Provider oplossingen

Nokia heeft langdurige relaties met service providers, waaronder vaste, mobiele, converged en kabelnetwerkexploitanten over de hele wereld. Oplossingen van Nokia helpen het bedrijf en de netwerken van hun klanten te transformeren. Via Nokia's uitgebreide portfolio van hardware, software en services maken ze de digitale transformatie van netwerken mogelijk. Hiermee kan worden voldaan aan capaciteitsbehoeften, verminderen ze de complexiteit en gebruiken ze netwerkintelligentie om nieuwe services te creëren en te leveren.

Oplossingen voor de industriële en publieke sector

Nokia heeft een sterke staat van dienst in het helpen van bedrijven, steden en landen bij het benutten van grote technologische veranderingen om te profiteren van alomtegenwoordige connectiviteit, analyse, cloud en het industriële IoT. Nokia kan jouw organisatie helpen bij het digitaliseren en automatiseren van kritieke processen en enorme winsten genereren voor jouw zakelijke en industriële productiviteit.

Onze Nokia Enterprise-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Nokia Enterprise partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Infradata is een bekroonde Nokia partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer