Gecertificeerde Partner

Arbor DDoS Solutions

DDoS-bescherming en netwerkzichtbaarheid, ondersteund door toonaangevende dreigingsinformatie.

Sinds 1999 zijn Arbor DDoS-beveiligings- en netwerkzichtbaarheid-oplossingen getest en bewezen in 's werelds grootste en meest complexe netwerken. Netscout Arbor biedt krachtige zichtbaarheid en verkeersinformatie, op internetschaal, om klanten te helpen niet alleen hun eigen omgeving te begrijpen, maar ook actoren op het gebied van bedreigingen, hun hulpmiddelen, gedragingen en campagnes op een wereldwijde basis.

Arbor Solutions

Best-in-class Hybrid DDoS bescherming

Gelaagde, geautomatiseerde bescherming tegen DDoS aanvallen: best practices uit de markt bevelen een uitgebreide en gelaagde aanpak aan, ondersteunt door continue threat intelligence.

  • BESCHERMING IN DE CLOUD
    Stop de grote volumeaanvallen van vandaag die meer dan 600 GB / sec zijn.
  • ON-PREMISE BESCHERMING
    Heimelijke applicatielaag-aanvallen tegen bestaande stateful infrastructuurapparaten, zoals firewall, IPS en ADC's.
  • MULTI-LAAGS VERDEDIGING
    Alleen een goed geïntegreerde verdediging kan je adequaat beschermen tegen het volledige spectrum van DDoS-aanvallen.

Wat kan Arbor DDoS Solutions voor mij betekenen?

Organisaties worden geconfronteerd met toenemende druk om technologische transformatie aan te sturen en risico's te beheersen. Om het niveau van gebruikerservaring te bieden dat vereist is door de digitale bedrijven van vandaag, moet u onmiddellijk de complexe digitale onderlinge verbindingen bekijken en interpreteren die nauwkeurig snelheid en resolutie, beveiliging en relevantie beschrijven.

Onze Netscout Arbor experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Netscout Arbor Solutions met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Netscout Arbor zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Netscout Arbor-oplossing.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer