Netscout

Geautoriseerde Partner

Netwerk-, IT- en beveiligingsteams verzekeren en beschermen onze verbonden wereld.

Netscout is een toonaangevende leverancier met een krachtige combinatie van services, cybersecurity en business intelligence-oplossingen. Het productportfolio omvat zowel enterprise- als serviceprovider omgevingen en ontsluit de kracht van IP-gebaseerde data om je de insights, beveiliging, performance, gebruiks- en ervaringsinzichten te geven die nodig zijn om ononderbroken, foutloze services aan je klanten te leveren.

Het portfolio voor ondernemingen en serviceproviders omvat producten voor serviceverzekering, probleemoplossing, diagnostiek en bedrijfsanalyses. De business assurance-producten van Netscout zijn ontworpen om doordringende, end-to-end zichtbaarheid te bieden in fysieke en virtuele omgevingen, snelle probleemoplossing en bruikbare intelligentie en inzichten, waardoor je de service, netwerk- en applicatieprestaties kunt verbeteren.

Waarom Netscout

De inzet en druk voor organisaties om aan te sturen op technologische transformatie en tegelijk risico's te managen is toegenomen omdat handel, overheid, studeren en zelfs het menselijk leven nu afhankelijk zijn van de kwaliteit en veiligheid van digitale services.

Om de gebruikerservaring te leveren die vereist is om te slagen, moet je real-time de complexe onderlinge verbindingen bekijken en interpreteren die snelheid en resolutie, veiligheid en relevantie nauwkeurig beschrijven. Netscout houdt zich bezig met smart data, snel de juiste gegevens verzamelen voor de mensen en de systemen die het nodig hebben. Netscout distilleert real-time, nauwkeurige intelligentie van het lawaai van verkeersgegevens, vereenvoudigt het complexe zonder belangrijke details te verliezen.

De technologie, Netscout Smart Data, smeedt op unieke wijze de intelligentie om netwerk- en applicatieprestaties te verbeteren, een ongeëvenaarde gebruikerservaring te bieden en geavanceerde cyber- en DDoS-bedreigingen te vinden en op te lossen.

De bussiness assurance-oplossing van Netscout

Digitale transformatie stelt ondernemingen en dienstverleners in staat te profiteren van de flexibiliteit, behendigheid en schaalbaarheid van op software gebaseerde platforms zoals netwerkfuncties virtualisatie (NFV), softwaregedefinieerd netwerken (SDN), softwaregedefinieerde datacenters (SDDC) en openbare , private en hybride cloud-omgevingen. Het leveren van een ononderbroken, hoogwaardige service vereist een realtime, doordringende zichtbaarheid om problemen proactief te identificeren; en de juiste hulpprogramma's voor het oplossen van problemen om ze op te lossen, ongeacht waar ze zich voordoen.

De business solutions van Netscout, aangedreven door hun gepatenteerde Adaptive Service Intelligence™ (ASI) -technologie, bieden de zichtbaarheid en inzichten die je nodig hebt om jouw netwerken en services te versnellen, transformeren en te innoveren voor een foutloze, flexibele en kosteneffectieve dienstlevering.

Onze Netscout-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Netscout met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Netscout zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Netscout-oplossing.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Service Providers: Maak van je netwerk een "virtual reality" omgeving

Focus op operationele efficiency en automation en lanceer tegelijkertijd nieuwe technologieën zoals 5G en NFV. Toekomstbestendigheid is afhankelijk van snel, data-gedreven beslissen en geavanceerde analytics.

Enterprise IT: navigeer je organisatie richting een digitale toekomst

Enterprise IT ondersteunt nieuwe cloud-based applicaties en services en implementeert succesvolle cloud migraties op een enterprise-grade niveau.

Security Operations: versla kritische security threats

SecOps moeten operaties op een efficiënte manier schalen om het groeiend aantal dreigingen het hoofd te kunnen bieden en meer steunen op data gedreven zichtbaarheid en analyses.

Arbor DDoS Protectie: bestrijd gigantische en complex cyber aanvallen

DDoS defensie beschermt bedrijven tegen Internet-gebaseerde Distributed Denial of Service (DDoS) attacks via analyze en scrubbing van netwerkverkeer of malafide dreigingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

 Bericht sturen Bel ons Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer