Partner Solution

Wireless Networking

The journey to a virtual wireless assistant

Artificial Intelligence voor Mist Wireless Networking

Veel experts voorspellen dat Artificial Intelligence (A.I.) de volgende grote "game changing" -technologie is, die de komende jaren vrijwel elk facet van ons leven zal beïnvloeden. Volgens Gartner Inc. zullen A.I. technologieën tegen 2020 vrijwel overal aanwezig zijn in bijna elk nieuw softwareproduct en elke service. 

Mist Wireless: Een zelflerend Wireless LAN

In de wereld van wifi heeft A.I. nu al een enorme waarde. De Mist Learning WLAN maakt gebruik van machine learning en neurale netwerken om bewerkingen te vereenvoudigen, probleemoplossing te versnellen en een ongekend inzicht in de gebruikerservaring te bieden. We staan dan ook ​​op het punt van het benutten van zijn ware potentieel, dankzij een virtuele draadloze assistent die proactief problemen kan identificeren en oplossen en die toekomstige gebeurtenissen snel en op betrouwbare manier kan voorspellen.

Hoe profiteer je van Artificial Intelligence voor wifi? En welke stappen moet je nemen om jezelf te positioneren voor deze nieuwe draadloze wereld? Laat het ons demonstreren. Maak een afspraak.

Jouw toegewijde Mist-experts

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper Networks en Mist die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing

Voordelen Juniper Mist Access Points

Asset Tracking

Track assets binnen elke omgeving op ieder moment

Indoor location services

Bied route-navigatie aan, verstuur push notificaties over kortingen en acties

Wi-Fi met Assurance

Automatiseer bewerkingen en krijg uniek inzicht in gebruikersniveaus

IT naar Devops

API-first, real-time cloud en gedistribueerde software architectuur

Benut Artificial Intelligence voor WiFi

Laat ons je begeleiden naar een geavanceerde wifi-oplossing

Neem contact op

Distributed Micro-Services Cloud Architectuur

Het nieuwe draadloze netwerk van Mist

Startups zijn altijd de drijvende kracht geweest achter 'disruptive' innovaties in markttransities. Met wifi zag Mist dat bijvoorbeeld tijdens de overgang van autonome Juniper Mist Access Points naar controller-architecturen, waar nieuwe bedrijven als Airespace (nu Cisco) en Aruba (nu HPE) veel voor betekenden. Dit fenomeen zal zich herhalen met de overgang naar Artificial Intelligence-gestuurde netwerken.

Grote legacy netwerkbedrijven kunnen niet 'from scratch' beginnen en een Artificial Intelligence paradigmaverschuiving naar de markt brengen. Dat komt doordat ze belemmerd worden door bestaande investeringen in legacy-oplossingen. Bovendien missen ze domeinexpertise en hebben ze verdeelde middelen over veel verschillende silo's van producten. Dit heeft een vacuüm gecreëerd voor Mist: de nieuwe draadloze leverancier die de draadloze netwerk-industrie naar de volgende fase van technologie-acceptatie zal leiden, aangedreven door Artificial Intelligence.

 

Beste WiFi en Bluetooth LE prestaties

Naast het leveren van het beste wifi-bereik en hoge prestaties die automatisch geoptimaliseerd worden met reinforcement learning algoritmen, hebben Juniper Mist Access Points een dynamische vBLE 16-antenne voor de meest nauwkeurige en schaalbare locatieservices in de branche.

Wifi, Bluetooth en IoT komen samen

Juniper Mist Access Points hebben geïntegreerde IoT-sensoren en een interfacepoort om analoge en digitale apparaten te integreren en te bedienen. Dit stelt Mist in staat om een brug te slaan tussen jouw fysieke domeinen, locaties en connectiviteit. Zodoende ontrgrendel je jouw netwerk en elimineer je de noodzaak voor het toepassen van complexe en dure overlay-oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer