Mist Systems

Elite Partner

Het eerste en enige AI-driven Mist Wireless LAN

Draadloze netwerken kunnen onbetrouwbaar en moeilijk te beheren zijn, terwijl het cruciaal is voor je bedrijf. Mist (een bedrijf van Juniper Networks) biedt hiervoor de oplossing. Dit innovatieve, op machine learning gebaseerde Wireless LAN (WLAN) biedt voorspelbare, meer betrouwbare en meetbare wifi. Mist biedt realtime informatie over klanten en hun mobiele apparaten, zodat je hen nieuwe soorten locatiegebaseerde diensten en data kan aanbieden.

De oplossing van Juniper Networks en Mist Wireless levert diepgaande inzichten en analyses voor het end-to-end netwerk. Daarmee wordt het mogelijk om een buitengewoon goede gebruikerservaring te creëren.

Een Smart WLAN die de prestaties van wifi 6 voorspelbaar maakt

Mist heeft ware innovaties doorgevoerd in de Wireless industrie met 's werelds eerste AI-aangedreven Mist Wireless LAN. Het Mist Learning WLAN maakt Wi-Fi voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar en biedt ongekend inzicht in de gebruikerservaring. Tijdrovende handmatige IT-taken worden vervangen door AI-aangedreven proactieve automatisering en 'self-healing', waardoor de operationele kosten van wifi verlaagd worden en aanzienlijke hoeveelheden tijd en geld worden bespaard. Mist voegt eveneens wifi op bedrijfsniveau, Bluetooth® LE en IoT samen, waardoor bedrijven de waarde van hun draadloze netwerken verhogen met onder andere gepersonaliseerde locatieservices zoals (indoor) routebepaling, proximity alerts en het tracken van bedrijfsmiddelen. Met de gepatenteerde virtuele BLE (vBLE) technologie van Mist zijn geen battery-powered beacons of handmatige kalibraties vereist. Alle bewerkingen worden beheerd via de open en programmeerbare cloudservices voor microservices van Mist. Dit levert maximale schaalbaarheid en prestaties, terwijl het DevOps ook flexibeliteit biedt voor draadloze netwerken en locatieservices.

Jouw toegewijde Mist Wireless experts

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper Networks en Mist die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Mist AI: Meld je aan voor de live demonstratie

  • Nederlandstalige demonstratie: 22 september - 10:00 uur

Aanmelden

Infradata is een bekroonde Mist partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

De voordelen van AI-drive Mist Wireless Networking

Draadloze netwerken worden bedrijfskritischer dan ooit. Daarentegen wordt het oplossen van problemen elke dag moeilijker vanwege de vele verschillende apparaten, besturingssystemen en gebruikte applicaties. Zónder een draadloze A.I. strategie, kunnen IT-teams de hoge eisen van draadloze gebruikers simpelweg niet bijhouden. Bedrijven met welke bedrijfsomvang dan ook, kunnen nu profiteren van de door AI aangedreven draadloze oplossing van Mist.

When A.I. is in the Air, anything is possible.

Mist heeft algoritmen voor machine learning in de toolbox verwerkt om real-time modellen voor changing path loss te berekenen voor alle aanwezige mobiele apparaten. De Mist-cloud maakt gebruik van AI en data science om grote hoeveelheden rijke metadata te analyseren en bruikbare inzichten te bieden, die verzameld zijn via de Mist Access Points.

Supervised machine learning correleert gebeurtenissen voor snelle identificatie van de grondoorzaak.

Time-series anomaly detection identificeert negatieve trends en bepaalt de omvang van hun impact

AI-driven Radio Resource Management (RRM) optimaliseert de RF-instellingen in realtime op basis van veranderende omstandigheden.

Natural Language Processing (NLP) wordt gebruikt om complexe zoekopdrachten eenvoudig en snel te maken. Automatisch leren zonder toezicht wordt gebruikt met Mist's vBLE-technologie om gebruikers en apparaten nauwkeurig te lokaliseren.

Asset Visibility

AI-powered Virtual Network Assistant

Toegangspunt met maximale data rates van 2.400 Mbps in de 5 GHz-band en 1.184 Mbps in de 2,4 GHz-band.

Embrace A.I. in your wireless networking strategy

Let us guide you on your journey to deliver cutting-edge Wireless Networking experiences.

Get in touch

Mist brengt Artificial Intelligence naar Wireless Networking

Vereenvoudig operations, bespoedig het oplossen van problemen en bied ongekend inzicht in de draadloze gebruikerservaring

Mist Learning WLAN maakt gebruik van machine learning en neural networks om bewerkingen sterk te vereenvoudigen, probleemoplossing te versnellen en een ongekend inzicht in de gebruikerservaring te bieden. We staan ​​op het punt van het ware potentieel, met de belofte van Mist om een virtuele draadloze assistent aan te bieden die altijd aanwezig is en die proactief problemen kan identificeren en oplossen. De Virtual Network Assistant Marvis kan eveneens toekomstige gebeurtenissen snel en betrouwbaar voorspellen. Hoe profiteer je van A.I. binnen Wireless netwerken, en welke stappen moet je nemen om jezelf te positioneren voor deze opkomende AI-gedreven Wireless wereld?

Het moderne draadloze netwerk, aangedreven door de cloud.

Wi-Fi met Zekerheid

Marvis Virtuele Assistent

Gebruikersmanagement

Asset Visibility

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer