McAfee CASB MVISION

Geboren in de cloud. Gebouwd op automatisering. Gevoed door inzichten.

Data Security voor het cloud tijdperk: McAfee MVISION Cloud

McAfee® MVISION Cloud beschermt data met een oplossing die oorspronkelijk in de cloud gebouwd is, voor de cloud. Zodoende biedt McAfee MVISION Cloud cloud-native gegevensbeveiliging.

Toen de CASB-categorie in 2011 opkwam, werden het gezien als een oplossing voor cloud visibility die schaduw-IT ontdekte. Sindsdien zijn CASB uitgegroeid tot een breed scala aan functies gebaseerd op vier pijlers: zichtbaarheid, compliance, bescherming tegen cyberdreigingen en gegevensbeveiliging.

Toenemend gebruik van de cloud  ging gepaard met de groeiende volwassenheid van CASB-oplossingen. Dit heeft geleid tot een grotere acceptatie van CASB's door ondernemingen. Tegenwoordig is CASB een cruciaal onderdeel geworden van de totale verzameling security-oplossingen van bedrijven. Gartner voorspelt dat 60 procent  van de ondernemingen tegen 2022 een CASB zal gebruiken om cloud-applicaties te beveiligen.

McAfee CASB laat organisaties:

  • Zelf bepalen welke Shadow IT-cloudservices worden gebruikt, door wie, en welke risico's ze vormen voor de organisatie en haar gegevens.
  • Cloudservices evalueren en selecteren die voldoen aan de beveiligings- en compliance vereisten met behulp van een database met cloudservices en hun beveiligingscontroles.
  • Bedrijfsgegevens beschermen in de cloud door te voorkomen dat bepaalde soorten gevoelige gegevens worden geüpload en door gegevens te coderen en tokeniseren (‘tokenizing data’).
  • Potentieel misbruik van cloudservices identificeren, inclusief zowel activiteit van insiders als van derden die gebruikersaccounts in gevaar brengen.
  • Verschillende niveaus van gegevenstoegang en cloudservice functionaliteit opleggen op basis van het apparaat, de locatie en het besturingssysteem van de gebruiker.

Toegewijde McAfee-experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Data Security voor het cloud-tijdperk

McAfee MVISION Cloud is een cloud-toegangsbeveiligingsmakelaar (CASB) die gegevens beschermt waar het nu leeft, met een oplossing die oorspronkelijk in de cloud is gebouwd, voor de cloud. Dit is cloud-native data security.

Opsporen

Krijg volledig inzicht in gegevens, context en gebruikersgedrag in alle cloudservices, gebruikers en apparaten.

Beveiligen

Pas blijvende bescherming toe op gevoelige informatie, ongeacht waar deze zich binnen of buiten de cloud bevindt.

Corrigeren

Voer realtime acties diep in cloudservices uit om beleidsschendingen te corrigeren en beveiligingsrisico's te stoppen.

Belangrijkste use-cases van McAfee MVISION Cloud

Hoewel sommige CASB functies bekende technologieën en benaderingen bevatten die eerder werden gebruikt om gegevens in lokale toepassingen te beveiligen, is CASB een onderscheidende en gedifferentieerde technologie van bestaande beveiligingscategorieën zoals identiteit als een service (IDaaS), webtoepassingsfirewalls (WAF's), beveiligd web gateways (SWG's) en bedrijfs- firewalls.

Handhaving van gegevensverliespreventie (DLP) -beleid voor gegevens in de cloud

Voorkom ongeautoriseerd delen van gevoelige gegevens met de verkeerde mensen

Synchronisatie / download van bedrijfsgegevens naar persoonlijke apparaten blokkeren

Gecompromitteerde accounts, insiderbedreigingen en malware detecteren

Versleutel cloudgegevens met sleutels waartoe alleen jij toegang tot hebt

Audit en draai de beveiligingsinstellingen van cloudservices aan

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer