McAfee Web Gateway

Hoogwaardige McAfee Web Security op locatie

Fundamentele Webbeveiliging geleverd door McAfee Web Gateway

Organisaties kunnen vandaag meer via internet doen dan ooit tevoren. Het web van vandaag biedt een dynamische, realtime gebruikerservaring. Het web is echter ook een gevaarlijkere plek geworden, met steeds geavanceerdere aanvallen die elke dag worden vrijgegeven. McAfee® Web Gateway is een kritieke verdediging voor elke organisatie om zich tegen nieuwe malware-bedreigingen te beschermen. Het geeft organisaties de beschikking over veilige internettoegang en vermindert tegelijkertijd het risico aanzienlijk door een geavanceerde beveiligingsbenadering die krachtige, lokale intentieanalyse combineert met cloudgebaseerde bescherming door McAfee Labs.

McAfee Web Gateway levert krachtige webbeveiliging via een on-premises apparaat dat kan worden ingezet als speciale hardware en als een virtuele machine.

Uitgebreide Web Security voor inkomend en uitgaand verkeer

McAfee Web Gateway biedt uitgebreide beveiliging voor alle aspecten van webverkeer in één krachtige software-architectuur voor apparaten. Voor door de gebruiker geïnitieerde webverzoeken dwingt McAfee Web Gateway eerst het internetgebruiksbeleid van een organisatie af. Voor al het toegestane verkeer gebruikt het vervolgens lokale en wereldwijde technieken om de aard en de bedoeling te analyseren van alle inhoud en actieve code die het netwerk binnenkomt via de gevraagde webpagina's, waardoor onmiddellijke bescherming wordt geboden tegen malware en andere verborgen bedreigingen. En in tegenstelling tot basistechnieken voor pakketinspectie, kan McAfee Web Gateway SSL-verkeer (Secure Sockets Layer) onderzoeken om diepgaande bescherming te bieden tegen schadelijke code of controleapplicaties die zijn verborgen door codering.

Geïntegreerde toonaangevende McAfee: Data Loss Prevention

Inkomende bescherming vermindert ook de risico's voor organisaties die websites hosten die gegevens of documentuploads van externe bronnen accepteren. In reverse-proxy-modus scant McAfee Web Gateway alle inhoud voordat deze wordt geüpload, waardoor zowel de server als de inhoud wordt beveiligd.

Om uitgaand verkeer te beveiligen, maakt McAfee Web Gateway gebruik van toonaangevende McAfee Data Loss Prevention-technologie om door gebruikers gegenereerde inhoud op alle belangrijke web protocollen te scannen, inclusief HTTP, HTTPS en FTP. Het beschermt ook tegen verlies van vertrouwelijke, gevoelige of gereguleerde informatie die uit de organisatie lekt via sociale netwerksites, blogs, wiki's of online productiviteitstools zoals webgebaseerde e-mail, organisatoren en kalenders. McAfee Web Gateway beschermt verder tegen onbevoegde gegevens die de organisatie verlaten via machines met bot infectie die proberen naar huis te bellen of gevoelige gegevens te verzenden.

Toegewijde McAfee-experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

McAfee Web Gateway voordelen

McAfee Web Gateway biedt uitgebreide beveiliging voor alle aspecten van webverkeer in één krachtige software-architectuur voor apparaten. Voor door de gebruiker geïnitieerde webverzoeken dwingt McAfee Web Gateway eerst het internetgebruiksbeleid van een organisatie af. Voor al het toegestane verkeer gebruikt het vervolgens lokale en wereldwijde technieken om de aard en de bedoeling te analyseren van alle inhoud en actieve code die het netwerk binnenkomt via de gevraagde webpagina's, waardoor onmiddellijke bescherming wordt geboden tegen malware en andere verborgen bedreigingen. En in tegenstelling tot basistechnieken voor pakketinspectie, kan McAfee Web Gateway SSL-verkeer (Secure Sockets Layer) onderzoeken om diepgaande bescherming te bieden tegen schadelijke code of controleapplicaties die zijn verborgen door codering.

Beschikbaar in meerdere hardwaremodellen en als een virtuele machine die VMware en Microsoft Hyper-V ondersteunt

Geïntegreerd met aanvullende McAfee-oplossingen, waaronder McAfee Endpoint Security, McAfee Advanced Threat Defense en McAfee Threat Intelligence Exchange

Gemeenschappelijke criteria EAL2 + en FIPS 140-2 Level 2 gecertificeerd

Ondersteuning voor meerdere cryptografische sleutelopslagopties, waaronder Gemalto SafeNet Hardware Security Module (HSM), Thales nShield HSM en Thales PCIe-kaarten

Gewaardeerde nummer een anti-malware in een beveiligde webgateway (AV-TEST)

Veiligheid. Connected Intelligence. Prestatie.

Bescherming tegen nieuwe malware, waardoor jouw organisatie veilige internettoegang krijgt en het risico aanzienlijk wordt verkleind door cloud gebaseerde bescherming, mogelijk gemaakt door McAfee.

Neem contact op

Gateway-technologie voor de meest veeleisende IT-omgevingen

Eersteklas bedreigings preventie

Bescherm tegen zeer geavanceerde malware en gerichte aanvallen die URL-filtering en antivirushandtekeningen ontwijken.

Dreigende informatie-uitwisseling

Maak effectievere detectie van bedreigingen mogelijk, verkort de reactietijd van incidenten en verbeter de operationele efficiëntie.

Krachtige, op regels gebaseerde beleidsengine

Onderneem actie op elk element van de webverzoek-responscyclus, voor onbeperkte flexibiliteit en webbeveiliging die is gemaakt voor jouw organisatie.

McAfee Web Gateway biedt de beste bescherming in de branche

McAfee Web Gateway is de nummer één gewaardeerde oplossing voor webbeveiliging op het gebied van malwarebescherming en maakt gebruik van een gepatenteerde aanpak voor signatureless intent analyse met de McAfee Gateway Anti-Malware Engine. Proactieve intentieanalyse filtert voorheen onbekende, of hedendaagse kwaadaardige inhoud van webverkeer in realtime. Door de actieve inhoud van een webpagina te scannen, het gedrag ervan te emuleren en te begrijpen en de bedoeling ervan te voorspellen, voorkomt McAfee Web Gateway de levering van zero-day malware aan eindpunten, waardoor de kosten voor systeemopruiming en -herstel aanzienlijk worden verlaagd.

Beveiligingsrisicobeheer en rapportage

De populaire en gerespecteerde technologie voor beveiligingsbeheer, McAfee ePolicy Orchestrator® (McAfee ePO ™) -software, wordt door McAfee Web Gateway ondersteund als één bron voor alle beveiligingsrapporten. McAfee ePO-software levert gedetailleerde webbeveiligingsrapporten via de McAfee Content Security Reporter-extensie. McAfee Content Security Reporter geeft je informatie en forensische hulpmiddelen om te begrijpen hoe jouw organisatie internet gebruikt, om te voldoen aan voorschriften, trends te identificeren, problemen te isoleren en jouw filterinstellingen aan te passen om je web beveiligingsbeleid af te dwingen. McAfee Content Security Reporter biedt een externe, zelfstandige rapportageserver die is ontworpen om resource-intensieve gegevensverwerking en opslag van de bestaande McAfee ePO-server te ontladen, zodat deze kan worden geschaald om aan de rapportagebehoeften van zelfs de grootste wereldwijde organisaties te voldoen.

Inzicht en bescherming binnen gecodeerd verkeer

Geavanceerde cybercriminelen hebben SSL-verkeer (HTTPS en HTTP / 2) gebruikt als achterdeur door de beveiligingsbarrière van de onderneming. Ironisch genoeg moet een protocol dat is ontworpen om veiligheid te bieden ook worden beoordeeld op risico. McAfee Web Gateway integreert malwaredetectie, SSL-inspectie en certificaatvalidatie samen voor een uitgebreide benadering van gecodeerde verkeersinspectie. Er is geen extra investering in SSL-scanhardware nodig - McAfee Web Gateway voert dit alles uit in een enkele hardware- of virtuele apparaatarchitectuur. McAfee Web Gateway scant direct al SSL-verkeer om de volledige beveiliging, integriteit en privacy van gecodeerde transacties te waarborgen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer