McAfee Mobile Security

Mobiele beveiliging voor de moderne onderneming

McAfee Mobile Security: Verdediging voor al je mobiele apparaten

Bescherm je werknemers en hun mobiele apparaten met McAfee® MVISION Mobile, een oplossing die bedreigingen en kwetsbaarheden op Apple iOS- of Google Android-apparaten, de netwerken waarmee ze zijn verbonden en de applicaties die gebruikers hebben gedownload, detecteert. On-device detectiemogelijkheden bieden bescherming, ongeacht of het apparaat online is of niet. MVISION Mobile maakt gebruik van machine learning-mogelijkheden die worden gevoed door miljarden datapunten van miljoenen apparaten om huidige of dreigende bedreigingen en aanvallen te identificeren, inclusief die nog nooit eerder zijn gezien.

On-Device Mobile Security

Meer dan 36.000 bedrijven en organisaties vertrouwen op de McAfee ePO-console om de beveiliging te beheren, compliance-processen te stroomlijnen en te automatiseren en de algehele zichtbaarheid op apparaten, netwerken en beveiligingsactiviteiten te vergroten.

Apparaatbeveiliging levert continue bedreigingsdetectie op of buiten het bedrijfsnetwerk. Netwerkbeveiliging vertelt jouw en je medewerkers of hun mobiele apparaat verbinding maakt met een onveilig of gecompromitteerd netwerk. Ten slotte vermindert de uitgebreide applicatie-intelligentie beveiligings- en privacyrisico's, waardoor de kans op gegevensverlies wordt verkleind.

Uniform beheer

MVISION Mobile is geïntegreerd met McAfee® ePolicy Orchestrator® (McAfee ePO ™) -software, McAfee's vlaggenschip centraal beheerplatform voor ondernemingen. Hiermee kunt u mobiele apparaten beheren zoals elk ander eindpunt. Van beveiligingsdashboards op hoog niveau tot meer uitgebreid beleid, taken en rapportage, McAfee ePO-software is het startpunt voor het beheer van alle eindpunten in uw organisatie, inclusief mobiele apparaten.

Beveiligingsinfrastructuur integratie

In organisaties die groot of gesegmenteerd zijn op basis van geografie, agentschap of branche, is het gebruikelijk dat meer dan één enterprise mobility management (EMM) -oplossing in de omgeving wordt geïmplementeerd. MVISION Mobile stelt je in staat om te integreren met alle belangrijke EMM-leveranciers om kritieke mobiele gegevens te verkrijgen en te herstellen tegen bedreigingen en kwetsbaarheden.

Toegewijde McAfee Mobile Security experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Bescherm al je mobiele apparaten met MVISION Mobile

Neem contact op.

De belangrijkste voordelen van McAfee Mobile Security

Door integratie met beveiligingsinformatie en SIEM-platforms (Event Management), zoals McAfee® Enterprise Security Manager, kunnen professionals van het Security Operations Center (SOC) MVISION Mobile gebruiken om de zichtbaarheid en forensische mogelijkheden uit te breiden naar mobiele apparaten, waardoor de traditionele 'mobiele blinde vlek' effectief wordt verwijderd hun operaties. MVISION Mobile beschermt je werknemers en hun apparaten van de directiekamer tot aan het koffiehuis.

Optimale mobiele beveiliging biedt realtime bescherming op het apparaat die mobiele bedreigingen detecteert en beschermt tegen zero-day-aanvallen

Bescherming die privacyrisico's in toepassingen benadrukt om gebruikers te beschermen en ervoor te zorgen dat ze zich bewust zijn van de gevaren die aan een bepaalde toepassing zijn verbonden

Enterprise-grade bruikbare intelligentie voor mobiele dreigingen om u te helpen beter inzicht te krijgen in en snel te reageren op mobiele dreigingen

Nalevingscontroles voor mobiele apparaten, zodat uw werknemers overal, altijd en op elk apparaat kunnen werken

Bescherm gebruikers tegen phishing door schadelijke koppelingen in tekstberichten, sociale media-apps en e-mails te detecteren.

Altijd actieve bescherming voor mobiele apparaten

In tegenstelling tot cloudgebaseerde mobiele beveiligingsoplossingen die afhankelijk zijn van app-sandboxing of verkeerstunneling, zit MVISION Mobile direct op mobiele apparaten om altijd bescherming te bieden, ongeacht hoe een apparaat is verbonden: bedrijfsnetwerk, openbare AP, mobiele provider of zelfs offline.

Geavanceerde analyse dwarsboomt geavanceerde aanvallen

Machine learning-algoritmen analyseren afwijkingen van het gedrag van apparaten en nemen beslissingen over compromisindicatoren om geavanceerde apparaat-, applicatie- en netwerkgebaseerde aanvallen nauwkeurig te identificeren.

Een enkele console voor alle apparaten - inclusief mobiel

Als een geïntegreerd onderdeel van McAfee® Device Security, biedt MVISION Mobile zichtbaarheid en controle over jouw mobiele activa vanaf dezelfde console van al je McAfee besturende apparaten, inclusief op besturingssysteem gebaseerde (OS) eindpunten, servers, containers en embedded IoT.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer