McAfee ePO

Eenvoudig, één punt van zichtbaarheid en controle van overal

McAfee ePO (SaaS) ontworpen om McAfee te beheren en native beveiligingscontroles voor besturingssystemen te verbeteren

MVISION ePO is dramatisch eenvoudig en bewezen apparaat beveiligingsbeheer. ePO is een software-as-a-service (SaaS) -oplossing die is ontworpen om McAfee te beheren en native beveiligingscontroles te verbeteren die zijn ingebouwd in besturingssystemen zoals Windows Defender zonder de complexiteit van on-premises infrastructuur.

Alleen voor beveiliging

Beveiliging vereist constante aandacht. McAfee MVISION ePO verwijdert de installatie en het onderhoud van de beveiligingsbeheerinfrastructuur, zodat u zich uitsluitend kunt concentreren op het bewaken en beheren van eindpunten en mobiele apparaten.

Door de industrie geprezen gecentraliseerd beheer

Industrieanalisten merken op dat McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) de reden is waarom veel organisaties bij McAfee kopen en bij McAfee blijven. McAfee MVISION ePO is gebouwd op basis van een bewezen staat van dienst bij McAfee ePO-klanten met honderdduizenden knooppunten.

Beveiliging afdwingen vanuit één weergave

Gecentraliseerd beheer vanuit een geïntegreerde ruit vereenvoudigt risicobeheer. Eenvoudig te volgen panelen en grafische dashboards om uw beveiligings- houding te beoordelen, levert optimale beveiligingseffecten. Blijf op de hoogte met een gemakkelijk te lezen samenvatting van de nieuwste bedreigingsinformatie en adviezen.

Stroomlijn activiteiten, minimaliseer risico's

Geautomatiseerde en ongecompliceerde workflows verhogen de operationele efficiëntie van beveiliging. Optionele workflow-goedkeuring vereist dat beleid of taken worden herzien, waardoor resultaten van hogere kwaliteit worden gegarandeerd.

Toegewijde McAfee SaaS-experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste voordelen van McAfee MVISION ePO

Beveiligingsbeheer is complex. Het vereist onhandig manoeuvreren tussen tools en gegevens. Bovendien kunnen cybersecurity-professionals niet worden gebruikt voor het beheren en bijwerken van beveiligingsinfrastructuur. In plaats daarvan moeten ze zich concentreren op kritieke beveiligingstaken zoals detectie en handhaving - anders zullen tegenstanders profiteren van de tijd die ze besteden aan deze belangrijke taken en aanzienlijke schade veroorzaken. McAfee® MVISION ePolicy Orchestrator® (McAfee MVISION ePO ™) elimineert de noodzaak voor onderhoud van een lokale beveiligingsinfrastructuur, waardoor de beveiligingsprofessional zich exclusief op beveiliging kan concentreren. Open eenvoudig vanuit een browser met uw inloggegevens en beheer uw beveiliging

Door de industrie geprezen gecentraliseerd beheer

Removes tVerwijdert de complexiteit van het onderhoud van beveiligingsplatforms op locatiehe complexity of on-premises security platform maintenance

Uitgebreid platform dat McAfee-producten en native besturingselementen beheert in native besturingselementen in besturingssystemen zoals Windows Defender

Geautomatiseerde workflows voor efficiënte administratieve taken

Gestroomlijnd incidentonderzoek en herstel

Gemeenschappelijk beveiligingsbeheer voor het grootste aandeel apparaten op de markt

Schaal naar honderden tot duizenden apparaten, met dekking van apparaat tot cloud

Dramatisch eenvoudig en bewezen apparaatbeveiligingsbeheer

Het feit dat bedreigingen ingewikkeld zijn, betekent niet dat uw beveiliging dat ook moet zijn

Bericht sturen

MVISION ePO console

Met de McAfee MVISION ePO-console kunt u kritieke zichtbaarheid verkrijgen en beleid instellen en automatisch afdwingen om overal in uw onderneming een gezonde beveiligingshouding te garanderen. Nu kunt u de complexiteit elimineren van het orkestreren van meerdere producten met een geïntegreerd enkel paneel voor beleidsbeheer en handhaving in de hele onderneming.

Stabiliteit en tijdwinst met geautomatiseerde workflows

MSI Research, in opdracht van McAfee in 2018, ontdekte dat organisaties verwachten ongeveer 25% van de tijd per dag te kunnen besparen door repetitieve taken te automatiseren. McAfee MVISION ePO biedt behendige, geautomatiseerde beheermogelijkheden, zodat u snel kwetsbaarheden, veranderingen in de beveiligingshouding en bekende bedreigingen kunt identificeren, beheren en erop kunt reageren - allemaal vanuit een enkele weergave. Vanuit deze enkele weergave kunt u eenvoudig beveiligingsbeleid implementeren en afdwingen door op een paar opeenvolgende stappen te klikken.

McAfee MVISION ePO-gebruiksgevallen

Tijd besparen

Wees consistent en bespaar tijd door beleid op alle apparaten te implementeren, inclusief apparaten met native besturingselementen.

Meldingen

Beheerders op de hoogte stellen van nieuwe bedreigingen, mislukte updates of fouten met hoge prioriteit via e-mail op basis van vooraf bepaalde drempels

Tagging

Systemen taggen en aanvullende taken uitvoeren voor herstel, zoals geheugenscans op aanvraag wanneer bedreigingen worden gedetecteerd

Automatische quarantaine

De werklast of container (elk apparaat) automatisch in quarantaine plaatsen met een beperkter beleid

MVISION ePO migratie begeleiding

Migreer uw beheer naar MVISION ePO om u uitsluitend op beveiliging te concentreren.

Volgens een MSI Global Research Study uit 2018 is de hoogste prioriteit onder IT- en beveiligingsprofessionals om de complexiteit binnen hun beveiligingsomgeving te verminderen. MVISION ePO levert dit door een enterprise SaaS-aanbod van ePO aan te bieden, dat toegankelijk is via een internetbrowser. Er zijn geen implementatie- of onderhoudsinspanningen vereist —McAfee beheert dat. Bovendien kunnen gebruikers hun gebruikerservaring transformeren via intuïtieve, contextrijke workflows.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer