McAfee Endpoint Detection and Response

Krachtige, vereenvoudigde Endpoint Detection en Response

Vermijd de grootschalige en tijdsintensieve aanpak van traditionele Endpoint Detection en Response oplossingen

McAfee MVISION Endpoint Detection and Response (EDR) helpt je om voor te lopen op moderne bedreigingen met AI-geleide onderzoeken die relevante risico's aan de oppervlakte brengen en de handmatige handelingen voor het verzamelen en analyseren van bewijsmateriaal automatiseren en verwijderen.

McAfee EDR: Versterken, versnellen en vereenvoudigen

MVISION EDR verkort de gemiddelde tijd om bedreigingen te detecteren en erop te reageren door alle analisten in staat te stellen waarschuwingen te begrijpen, volledig te onderzoeken en snel te reageren. Geavanceerde analyses verbreden de detectie en begrijpen de waarschuwingen. Door kunstmatige intelligentie (AI) geleide onderzoeken en automatisering rusten zelfs beginnende analisten uit hoe ze op een hoger niveau kunnen analyseren en geven uw senior analisten de vrijheid om hun vaardigheden toe te passen op de jacht en de responstijd te versnellen.

Verminder ruis door alerts

Krijg inzicht in nieuwe bedreigingen met structurele monitoring van Endpoint activiteiten. Detecteer verdacht gedrag, verkrijg waardevolle inzichten op basis van high-value data en doorgrond de context. Analisten kunnen snel prioriteiten stellen en actie ondernemen op basis van bedreigingen en verstoring hierdoor minimaliseren.

Doe meer met bestaande resources

Cyber Security expertise is schaars. Guided investigation helps bij onderzoeken en stelt automatisch vragen en beantwoordt vragen tijdens het verzamelen, samenvatten en visualiseren van bewijs uit meerdere bronnen om een ​​veerkrachtiger verdediging op te zetten en om de impact van inbreuken te minimaliseren. Terwijl analisten deze onderzoeken doorlopen, leren en verbeteren zij voortdurend vaardigheden, waardoor de behoefte aan extra SOC-middelen wordt verminderd.

Low-maintenance cloud oplossing

Dankzij cloud-based implementatie en analyse kunnen jouw bekwame analisten zich richten op strategische verdediging. Onderhoud van tools is hierdoor niet meer nodig. Gebruikers kunnen hun bestaande McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) on-premises managementplatform of SaaS-gebaseerde McAfee MVISION ePO gebruiken om infrastructuuronderhoud te verminderen. Hoe dan ook, je profiteert van de implementatie van de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Toegewijde McAfee Endpoint Detection and Response experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Ontdek MVISION EDR: Een onmisbaar component van een geïntegreerd security ecosysteem. 

Neem contact op

Belangrijkste voordelen of McAfee EDR

Tegenstanders manoeuvreren op heimelijke manieren - hun acties camoufleren ze met de meest vertrouwde componenten die zich al in jouw omgeving bevinden. Ze installeren niet altijd iets tastbaars zoals malware, maar laten altijd een gedrags-pad (behavioural pattern) achter. Endpoint-detectie en -respons (EDR) bewaken en verzamelen structureel gegevens om de zichtbaarheid en context te bieden die nodig is om bedreigingen te detecteren en erop te reageren. Huidige security-benaderingen dumpen vaak te veel informatie over beveiligingsteams die al onder druk staan. McAfee® MVISION EDR helpt het grote aantal meldingen te beheren, waardoor analisten van alle niveaus meer kunnen doen en effectiever kunnen onderzoeken.

Levert hoogwaardige, bruikbare detectie van bedreigingen zonder het lawaai.

Met snellere analyse kun je een veerkrachtiger verdediging opzetten.

AI-geleide onderzoeken bieden analisten machine learning gegenereerde inzichten over de aanval.

Organisaties kunnen de impact van hun bestaande personeel maximaliseren.

Een cloud oplossing met weinig onderhoud.

Vereenvoudig implementaties door gebruik te maken van bestaande lokale McAfee ePO-software of SaaSbased MVISON ePO.

Analisten kunnen zich concentreren op strategische incident respons zonder belastende administratieve overhead.

MVISION EDR onderzoekt het voor je

MVISION EDR verzamelt automatisch artifacts en presenteert de belangrijkste bevindingen. Visualisatie geeft relaties weer en versnelt het begrip van analisten omtrent data en patronen. MVISION EDR stelt en beantwoordt de juiste vragen om de hypothesen te bewijzen of te weerleggen.

Detecteer geavanceerde eindpuntbedreigingen en reageer sneller

Zonder de juiste gegevens, context en analyse genereren EDR-systemen te veel waarschuwingen of missen ze nieuwe bedreigingen, waardoor kostbare tijd en middelen worden verspild zonder de beveiliging te verbeteren. MVISION EDR biedt altijd gegevensverzameling en meerdere analyse-engines tijdens de detectie- en onderzoeksfasen om verdacht gedrag nauwkeurig op te sporen, waarschuwingen te begrijpen en actie te onderwijzen.

De juiste data - op het juiste moment - voor de taak die moet worden uitgevoerd

Naast geleid onderzoek kunnen analisten en threat hunters de krachtige MVISION EDR-zoek- en data collection mogelijkheden gebruiken om het aantal onderzoeken uit te breiden en grondiger naar systemen te kijken.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer