McAfee Endpoint Security

Geïntegreerd, centraal beheer en geavanceerde beveiliging

Loop voor op de aanvaller met McAfee Endpoint Security

In digitale gevechten profiteren cybercriminelen van het succes van anderen. Succesvolle inbraken bieden de motivatie en middelen voor het uitvoeren van verdere aanvallen, voor financieel gewin, economische verstoring of het verkrijgen van gevoelige bedrijfsinformatie. Organisaties van elke omvang lopen risico door hacktivisten, georganiseerde misdaad en kwaadaardige of onbewuste bedreigingen van binnenuit. De kennis- en vermogenskloof tussen aanvallers en verdedigers vereist fundamentele veranderingen in Endpoint Security, de frontlinie van Cyber Security.

McAfee Endpoint Beveiliging: Beveiligers voelen de druk om maatregelen op te voeren met 

Cyber Security professionals staan ​​onder toenemende druk om hun organisaties te verdedigen. Om voor te lopen op cybercriminelen moeten endpoint security maatregelen goed geconfigureerd zijn en en met andere beveiligingstechnologieën samenwerken om lopende aanvallen snel te detecteren, analyseren, blokkeren en gestopt worden wanneer deze al actief zijn. Endpoint Security oplossingen moeten forensische informatie snel en intuïtief presenteren. Bovendien moeten Endpoint Security maatregelen dit allemaal doen zonder de complexiteit van de omgeving voor IT-teams te vergroten. Het mag eveneens de productiviteit en prestaties van de gebruikers die ze beschermen niet beïnvloeden.

Endpoint Security kantelt het aanvalslandschap in jouw voordeel

McAfee® Endpoint Security stelt je in staat om snel te reageren op cyberdreigingen en om cyber beveiligingscyclys te managen. McAfee Endpoint Security biedt een collaboratief, uit te breiden raamwerk om de complexiteit van conventionele multivendor endpoint-beveiligingsomgevingen te verminderen. Beheerders hebben ook inzicht in geavanceerde bedreigingen, snelheidsdetectie en reactietijden voor herstel. Wereldwijde dreigingsinformatie en realtime lokale event intelligence worden tussen endpoints gedeeld waardoor snelle detectie en respons wordt ondersteund. Beheer wordt eenvoudig  gehouden met een gecentraliseerde beheersconsole en gemakkelijk te begrijpen dashboards en rapportages.

Toegewijde McAfee-experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner die het onderscheid maakt dankzij gecertificeerde engineers met geavanceerde specialismen. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat je op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om jouw zakelijke vereisten nauwkeurig te beoordelen en een op McAfee gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Waarom McAfee Endpoint Security?

McAfee Endpoint Security is gebouwd voor realtime communicatie tussen cyber security oplossingen. Gebeurtenissen en inzichten over bedreigingen worden gedeeld met meerdere technologieën om onmiddellijk actie te ondernemen tegen verdachte toepassingen, downloads, websites en bestanden. Problemen die veroorzaakt worden door producten met meerdere endpoints of verdedigingsmechanismen kunnen worden gevonden en verwijderd, terwijl een gemeenschappelijke endpoint architecture verschillende beschermingslagen integreert, zodat bedreigingsinzichten gedeeld kunnen worden voor snellere beoordeling en analyse.

 

Mogelijkheden McAfee Endpoint Security McAfee VirusScan Enterprise
Signature-less bescherming  
Machine learning pre-analyse en post-execution  
Automatische containment van verdachte uitvoerbare bestanden  
Integratie met endpoint detection and response  
Correcties uitvoeren met één klik voor de hele omgeving  
Geautomatiseerde workflows voor meer efficiëntie  

 

McAfee Endpoint Security consolideert afzonderlijke verouderde producten in één software-agent oplossing. Door de gemeenschappelijke architectuur kunnen functies die ooit afzonderlijk hebben gewerkt nu samenwerken en verbeterde beveiliging en zichtbaarheid bieden.

Voordelen van McAfee Endpoint Security

Omgevingen met de huidige versies van McAfee ePO-software, McAfee VirusScan® Enterprise en de McAfee-agent kunnen het automatische migratieprogramma van McAfee gebruiken om jouw bestaande policies binnen ongeveer 20 minuten naar McAfee Endpoint Security te migreren.

Gebruikersscans zonder impact voor hogere gebruikersproductiviteit

Sterkere forensische data om je te helpen beleid te versterken.

Prestatieverbeteringen.

Minder middelen beheren, samen met het vermijden van scans, om handmatige invoer te verminderen.

Collaboratieve verdedigingen die samenwerken om geavanceerde bedreigingen te verslaan.

Next Generation framework dat klaar is om te worden aangesloten op McAfee's andere geavanceerde oplossingen voor bedreiging en Endpoint Detection and Respons (EDR).

De security console helpt je om een overzicht te krijgen van cyberdreigingen en compliance status voor zowel McAfee-beveiliging als Windows-technologieën

Selecteer eenvoudig geëscaleerde apparaten voor meer informatie over bedreigingsgebeurtenissen, zoals het oorspronkelijke proces en alle acties die zijn ondernomen om de bedreiging op te lossen

McAfee Endpoint Security functies

Gecentraliseerd beheer

De beheerconsole van McAfee ePolicy Orchestrator kan op locatie of in de cloud worden geïmplementeerd. Het biedt meer zichtbaarheid, vereenvoudigt de operaties, verhoogt de IT-productiviteit, verenigt de beveiliging en verlaagt de kosten.

Machine learning analyses

Detecteer zero-day-bedreigingen bijna realtime door te onderzoeken hoe ze eruit zien en zich gedragen om bedreigingen te stoppen die zijn ontworpen om detectie te ontwijken.

Proactive web security

Zorg voor veilig browsen met webbeveiliging en filteren voor eindpunten.

Advanced anti-malware beveiliging

McAfee anti-malware engine wordt continu bijgewerkt door McAfee Global Threat Intelligence en werkt efficiënt op meerdere besturingssystemen.

Dynamische applicatie-insluiting

Verdedig tegen ransomware en greyware door endpoints te beveiligen die gebruikt worden als toegangspunten voor aanvallen.

Bruikbare dreigingsforensics

Zie snel waar infecties zijn, waarom ze zich voordoen en de duur van de blootstelling om de dreiging te begrijpen en sneller te reageren.

Geavanceerde, geconsolideerde endpoint security

McAfee Endpoint Security biedt toonaangevende bescherming en operationele eenvoud voor diverse endpoint-omgevingen.

Core threat prevention

Geïntegreerde sssentiële anti-virus, exploit prevention, firewall en web control 

Machine learning

State-of-the art technologieën identificeren kwaadaardige code gebaseerd op gedrag en appearance

Application containment

Beperk de impact van verdachte bestanden en zero-day malware door gedrag te blokkeren en te beheersen, nog voordat infectie plaatsvindt of zij zich in jouw omgeving verspreiden.

Endpoint Detection and Response

Onze geïntegreerde, geautomatiseerde en aanpasbare EDR-technologie (Endpoint Detection and Response) is eenvoudig te gebruiken en maakt incidentrespons eenvoudig binnen een enkele klik.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer