McAfee Security

Platinum Partner

De droom van een verbonden wereld realiseren.

McAfee is een van de bekendste cyberbeveiligingsbedrijven ter wereld. Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit de kracht van samenwerking en biedt oplossingen die de wereld veiliger maken voor iedereen. Hun holistische en geautomatiseerde open beveiligingsplatform laat uiteenlopende producten naast elkaar bestaan, communiceren en informatie over bedreigingen met elkaar delen.

Daarbij wordt automatisering gecombineerd met menselijke intelligentie voor het effectief stroomlijnen van workflows. Hierdoor hoeven mensen niet langer bezig te zijn met overbodige operationele handelingen, maar kunnen ze zich op strategische wijze verdedigen. Daarnaast kun je al je beveiligingsmiddelen via een enkel managementsysteem implementeren. Deze beveiligingsproducten passen zich slim aan wanneer er nieuwe bedreigingen de kop opsteken en werken samen aan snellere detectie en correctie. Daarmee zorgen ze voor een betere beveiliging over de gehele linie.

McAfee vindt dat geen enkel afzonderlijk product, individu of bedrijf cybercriminaliteit alleen aankan. Daarom zijn zij volledig gericht op het idee van samenwerking. Samenwerking van mensen, samenwerking van producten en samenwerking van bedrijven en sectoren. Het is hun doel om deze op samenwerking gerichte houding te stimuleren bij hun klanten, partners en zelfs hun concurrenten. Zodat iedereen gaat samenwerken om de verbonden wereld veiliger te maken door het hoofd te bieden aan de grootste uitdaging van het digitale tijdperk: cybercriminaliteit.

Waarom McAfee?

  • Al je beveiligingssystemen in een goed geolied team.
  • Als je oplossingen voor cyberbeveiliging automatisch onderling coördineren, communiceren en informatie delen, beschik je over snellere, proactieve en slimme detectie en oplossing van incidenten.
  • Dit is meer dan alleen machine learning, want een team van mensen en machines stopt samen de aanval.
  • Hij bijhouden van het escalerende aantal bedreigingen vereist een grootschalige aanpak. Dat is geen taak die door alleen mensen of alleen machines kan worden gedaan. Het vereist een team dat bestaat uit beide, zodat ze elkaar op de hoogte houden en van elkaar leren.
  • De efficiëntie van de cloud voor de beveiliging van je bedrijfscloud.
  • Het integreren van oplossingen voor cloudbeveiliging hoeft niet te leiden tot meer kosten en complexiteit. Breid je investeringen in beveiliging op efficiënte wijze uit naar private, hybride en publieke cloudomgevingen.

Onze experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van McAfee met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door McAfee zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw McAfee-oplossing.

Infradata is een bekroonde Mcafee Enterprise partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer